Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu, vatandaşların talepleri doğrultusunda evlere de konuk oluyor. Mahallelerin sorunlarını aile ortamında dinliyor.

Son olarak 1200 Evler Mahallesi'nde bir eve konuk olan Oklu, burada vatandaşları dinledi. Mahalle sakinleri yaşadıkları sorunları Oklu'ya anlatma imkanı bulurken, çözüm beklediklerini belirttiler. Toplumun her kesimi ile buluşmaların sürdüğüne değinen Oklu ise, "Yaşlı-genç, zengin-fakir, köylü-kentli ayrımı yapmaksızın tüm herkesle görüşüyoruz. Sorunları not ederek, çözüm yolları üzerinde çalışıyoruz. Karşılıklı istişareler yapıyoruz. Son olarak 1200 Evler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldik. Onların dertlerini ev aile ortamında dinledik. Notlarımızı aldık. Sorunlarına çareler bulacağız. Onların dertlerine derman olacağız. Çözüme istişareyle varacağız" dedi. 
Oklu ev ziyaretinin ardından Kredi Yurtlar Kurumu Denizli Bölge Müdürü Alaeddin Aktaş'ı ziyaret ederek, programını tamamladı.