Denizli halkıyla sıkı bir iletişim içinde olan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, yine önemli açıklamaların altına imza attı. Pamukkale ve Karahayıt’ın şuan hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Gürlesin, Denizli ekonomisinde turizmin söz sahibi olacağına dikkati çekti. Vatandaşlarla sıkı bir iletişim içinde olan Gürlesin ayrıca, muhalefete de, “Çok uğraşmasınlar, havaya baksınlar. AK Parti gümbür gümbür geliyor” diyerek çağrıda bulundu. 

“KARAHAYIT VE PAMUKKALE HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

Denizli’nin en ücra köylerine kadar hizmetler yaptıklarını ve bu hizmetleri asla ayrım yapmadan tamamlayarak vatandaşların istek ve önceliklerine göre belirlediklerinin altını çizen Gürlesin; “Bizler en uzak köylerimize dahi hizmet götürürken, hemen yanı başımızdaki Pamukkale ve Karahayıt’ın hali maalesef bizleri üzüyor. Hizmet konusunda bilgi ve tecrübe eksikliğinin ne gibi yönetimsel sorunlar yarattığını bu iki beldemize bakarak daha iyi analiz edebiliyoruz. Pamukkale ve Karahayıt üzülerek söylüyorum ki, hak ettiği yerde değil. Pamukkale ve Karahayıt’ın, bugün bulunduğu durumun 10 kat daha iyisi olması beklenirken, maalesef şuan ki hali üzücü. Ancak, biz inşallah büyük projeler ve yatırımlarla bu bölgelerimizi çok daha ileriye, hak ettiği noktalara taşıyacağız. Bozdağ Kayak Merkezimiz yavaş yavaş açılıyor. Oraya da ciddi yatırımlar yaptık. Bozdağ Kayak Merkezimizde tam anlamıyla faaliyete geçtiği zaman, günübirlik turizmi oluşturmak istiyoruz. Gelen turistlerin Karahayıt’ta sıcak sudan faydalanırken, gün içerisinde kayak yapmalarını da istiyoruz. Bu sayade Bozdağ’ın Karahayıt’a,Karahayıt’ın da Bozdağ’a faydası olacak. Turizmi şehrimizde çeşitlendirmek istiyoruz” dedi. 

PAMUKKALE’DE DEĞİŞİM

Denizli ekonomisinin sanayiye dayalı olduğunu hatırlatan Gürlesin, gelişmek için ekonomiyi bir noktaya yoğunlaştırmak yerine, çeşitlendirilmesi gerektiği sözlerine ekledi. Gürlesin, “Denizli ekonomisi, sanayiye dayalı bir formda seyrediyor. Biz bu formları çeşitlendirecek projelerimizle geliyoruz. Büyükşehir Belediyemizle ortak çalışarak diğer konularda olduğu gibi turizmi de canlandıracağız. Bu konuda ciddi yatırımlarımız olacak. Bu yatırımlar sayesinde şehrimizin ekonomisine, daha da önemlisi ülkemizin ekonomisine katkıda bulunacağız. 5 yılın sonunda ekonomisi, projeleri ve imkanlarıyla vatandaşlarımız; yeni bir Denizli, yeni bir Pamukkale görecekler” dedi.

“AK PARTİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR” 

Diğer yandan vatandaşlarla iyi bir diyalog ve dirsek teması içinde olduklarını da söyleyen Hüseyin Gürlesin, bir günde 1600’e yakın vatandaşla bir araya geldiklerini işaret etti. Muhalefete de göndermede bulunan Gürlesin, “Seçim çalışmalarımız gayet yoğun olarak devam ediyor. Vatandaşlarımızın hepsine ulaşmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın tepkileri olumlu. Dün yine bir caddede vatandaşlarımızla buluştuk. Kısa zaman zarfında 1600 kişiye ulaştık. Bu 1600 kişiden bize farklı gözle bakan 5-10 kişiyi geçmez. Bu da olumlu intibanın göstergesi. Muhalefete de çağrı yapıyorum; çok uğraşmasınlar, havaya baksınlar. AK Parti gümbür gümbür geliyor” dedi.