AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin gerek vatandaş gerekse sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Ziyaretlerde yapılması gerekenleri yerinde tespit edip not alan Gürlesin, Akhanlı vatandaşların üst geçit ve kapalı pazaryeri isteklerine de cevap verdi.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, günün erken saatlerinde başladığı ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Güne ilk olarak Akhan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek başlayan Gürlesin, burada halkın nabzını tuttu.

İSTEKLERİ YERİNDE DİNLİYOR

Akhan mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen ve Akhan esnaflarını tek tek ziyaret eden Hüseyin Gürlesin, istekleri de ilk ağızdan dinledi. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşlar tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Gürlesin, Denizli-Ankara karayolunun geçtiği mahallede halkın üstgeçit ve kapalı pazar yerine ihtiyaç duyduğunu ve bu konuyla ilgili gerekli tespitleri yerinde yaptıklarını dile getirdi. Pamukkale ilçesinde yaşamanın bir ayrıcalık olacağının altını çizen Gürlesin, “Halkımızın talep ve isteklerini yerinde dinliyor ve buna göre tespitlerimizi yapıyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın bu taleplerini Büyükşehirimizle el ele vererek hayata geçireceğiz. Pamukkale’yi Denizli’nin ayrıcalıklı bir yaşam alanı haline getireceğiz” dedi.

BERBERLER ODASI’NDAN SICAK KARŞILAMA

Gürlesin Akhan’daki programının ardından geçtiğimiz haftalarda yeni dönem seçimi gerçekleşen Denizli Berberler Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı İdris Ağılönü’nü makamında ziyaret eden Gürlesin, berber ve kuaför esnafının taleplerini dinledi. Gürlesin, “Başkan Ağılönü’ne hayırlı olsun dedik. Berber ve kuaför esnafımızın istek ve temennilerini tespit ettik. İnşallah Başkanlık dönemimizde meslek odalarımız ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte başarılı çalışmaların altına imza atacağız. Şimdiden bu sıcak karşılamalarından dolayı Oda Başkanımız İdris Ağılönü’ne ve Denizli’deki tüm berber ve kuaför kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Gürlesin’in ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını söyleyen Denizli Berberler Odası Başkanı İdris Ağılönü ise, “Hüseyin Bey’e berber ve kuaför esnaf kardeşlerimizin istek ve görüşleri hakkında bilgiler verdik. Kendisi de bu taleplerimizi can kulağıyla dinledi ve önemli notlar aldı. Kendisine çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

“İNŞALLAH KAZANAN DENİZLİ OLUR”

Hüseyin Gürlesin yoğun geçen seçim trafiğine Berberler Odası’nın ardından devam ettirdi. Aynı zamanda halen daha Başkalığını yürüttüğü Denizli İl Genel Meclisi’ne giden Gürlesin, Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla kapanacak olan Denizli İl Genel Meclisinin Şubat ayı ikinci birleşimine katıldı. Birleşimde kendisi gibi birçok üyenin başkan olabilmek için demokrasi yarışına girdiğini hatırlatan Başkan Gürlesin, “Denizli’mizin Büyükşehir olması için elimizden geleni yaptık. Burada bizimle olan ve bu demokrasi yarışına hazırlanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İnşallah kazanan Denizli olur” dedi.