İyi Parti iktidar olarak kendilerinin üzerinden Millete kurulan kumpasa karşılık verecektir” dedi. Önceki gün Ak Parti ve MHP’nin şaşkınlık yaşamasına sebep olan CHP’li 15 milletvekilinin İyi Parti bünyesine geçerek mecliste gurup kurmasına ve seçimlere şaibesiz girmesini sağlamalarının yankıları sürüyor. Cumhur ittifakı tarafları zehir zemberek açıklamalar yaparken, halkımız ise CHP’nin bu yaptığı hamlenin taktire şayan olduğunu belirtiyor.
Konu hakkında görüşlerini açıklayan İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek; “Kongrelerini hızlı bir şekilde tamamlayan Partimiz 22 Haziran 2018 tarihi itibariyle seçimlere girme hakkı kazanmasına ve bu kararı Yargıtay YSK’na bildirmesine rağmen, Yüksek seçim kurulunun bu kararı açıklamayarak adeta emir bekliyor gibi hareket etmesi CHP ve İyi Parti yöneticilerini harekete geçirmiştir. Nitekim 15 milletvekilinin partimize geçmesinden sonra YSK yaptığı açıklamada, İyi Parti’nin seçim kanununun 36. Maddesinde belirtilen kongreleri tamamladığını belirtmiş ve iki şartı da yerine getirdiğini açıklamak zorunda kalmıştır. Bu durum İyi Parti hakkındaki entrikaları görme açısından da önemlidir. 15 CHP Milletvekili de tarihimize Demokrasiyi ve siyasi ahlakı kurtaran vekiller olarak geçecektir” dedi. 
“Milletin kalbinde yer edinen, Meral abla lakabı ile gönüllerde yerini alan Genel Başkanımız Meral Akşener’i aday etmemek için ellerinden geleni yapanlar bilindiği gibi 100 bin imza ile aday olmanın şartını da 134 bin Tl. yatırılması ile noktalamıştır. Ama vatan sevdalıları bu engelleri aşacak güçtedir” diyen Veli Çıtışlı “Biz seçime hazırız. Kimse alnımızın akı ile seçimlere girmemizi ve 24 Haziran’da Allah’ın izniyle iktidar olmamızı engelleyemeyecektir. 16 yıldır milleti oyalayanların, artık millete söyleyecekleri sözleri kalmamıştır. Bu yüzden seçimlerin favori ismi İyi Partidir” dedi.