AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu,  seçim çalışmaları kapsamında Merkezefendi Kapalı Pazaryeri'nde esnaf ile bir araya geldi. Alışveriş yapan vatandaş ve esnafla görüşen Dr. Ramazanoğlu, gübre ve yemde sıfırlayacakları KDV’nin gıdaya da indirim olarak yansıyacağını vurgulayarak, hem vatandaşın hem de üreticinin kazanacağını söyledi.

1 Kasım seçimleri öncesi seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Merkezefendi Kapalı Pazaryeri'ni ziyaret etti. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Dr. Ramazanoğlu, hemşehrilerinin sıcak ve samimi duygularını hissettiğini belirterek, “Her an vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğim” dedi. Dr. Ramazanoğlu, "Vatandaşlarımızı huzurlu bir ortamda pazar alışverişini yaparken ziyaret ettik. Üreticilerle tanışıp dertleştik. Alışveriş yapan emeklilerimiz, memurlarımız, gençlerle konuşma fırsatı bulduk ve onların dertlerini dinleyerek vaatlerimizi anlattık. Özellikle üreticilerimiz ve çiftçilerimiz için müjdeli vaatlerimiz var. Hem yemde ve hem gübrede KDV’yi sıfırlıyoruz. Bu besicilerimizin sıfır KDV ile yemlerini almalarını sağlayacak. Bu durum pazarda et, süt, yumurta gibi temel besin maddelerine yansıyacak. Gübrede de yapılacak KDV sıfırlaması da pazara indirim olarak yansıyacak. Hem vatandaşımız hem üreticimiz kazanacak” dedi. 

81 ilde tarımsal kalkınma programları uygulanacak

AK Parti Seçim Beyannamesi’nde üreticiye olan destekleri anlatmaya devam eden Dr. Ramazanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genç çiftçilere hibe krediler ve hibe ödemeler var. Bu da genç üreticilerin daha rahat üretim yapmasını sağlayacak. 81 ilde tarımsal kalkınma programları uygulanacak. Ayrıca miras arazilerde tarımsal bölgelerin küçülmesini önleyecek olan kanun ile ehil olan mirasçıya öncelik tanıyacağız ve destekleyeceğiz. Balıkçılık sektörünün daha da canlanması için yeni projeler ile üreticiyi desteklemeye devam edeceğiz."