Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan isimler, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Aday Adayı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Harita Mühendisi Sezer Cihan ve Uğur Tatar arasında geçen yarışta Osman Zolan ve Sezer Cihan, bir adım öne çıkan isimler olarak gösteriliyor. Sosyal paylaşım siteleri ve haber ağırlıklı yayın yapan sitelerde yer alan "Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olmasının sorulduğu anketlerde de bu rekabet net bir şekilde görülebiliyor. www.haberdenizli.com 'un anketine göre Sezer Cihan önde gidiyor.

Denizli Belediye Eski Başkanı Nihat Zeybekci'nin ardından başkanlık koltuğuna oturan ve ağırlıklı olarak başlanan projeleri sona erdirmesi ile takdir edilen Osman Zolan, Denizli Belediye Başkanı olarak görev yaptığı süre içinde hizmetlerin devamı anlamında önemli işlere imza attı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü yapan Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Demokrat Parti'den milletvekilliği için yaşadığı adaylık heyecanının aynısını bu kez Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı sıfatı ile bu kez AK Parti'de yaşıyor. Yoğun olarak ziyaretler gerekleştiren Kazdağlı, destek arayışlarını sürdürüyor.

15 yıl Denizli Belediyesi'nde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Belediye Başkan yardımcılığı gibi önemli görevler yapan ve daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde Daire Başkanlığı ve Başkan Danışmanlığı yapan Harita Mühendisi Sezer Cihan, ilk olarak yaklaşık 2 ay önce ismi konuşulmaya başlandı. Ardından parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile aday adaylığını resmileştirdi. Ardından temayül yoklaması öncesinde yoğun bir ilçe turu atan ve kendisi ile yaptıklarını anlatan Cihan, temayül yoklamasının ardından bu kez de şehir turuna başladı. Kısa süre içinde ismi konuşulur hale geldi. Rahat tavırları ile dikkat çeken Cihan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanlığı ve Türkiye Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği görevinde yaptığı çalışmaları ve hizmetlerini anlattı. Bu kadar yoğunluğun içinde ulusal kanallarda da yerini alan Cihan, Denizli'nin de tanıtımı anlamında büyük görev üstlendi. Aday açıklama sürecinde sona yaklaşıldığı şu günlerde herkesin gözü Sezer Cihan'da...