Ev tekstil üreticilerinin bir yıl boyunca bekledikleri, ülkemizden ve dünyadan çok sayıda ziyaretçinin katıldığı, bu yıl 22.'si düzenlenen Uluslararası Ev Tekstil Fuarı (Evteks), ziyaretçilerine ve firmalara kapılarını açtı. Evteks fuarına Denizli'den de alanında iddialı firmalar katıldı. Denizli firmalarını, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan'ın yanında DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ziyaret etti. 

AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan İstanbul’da 22’ncisi düzenlenen Evteks Uluslararası ev tekstil fuarına katılan Denizli firmalarını ziyaret etti. Fuarı değerlendiren Şahin Tin; “Ev tekstilinin trend merkezi olarak bilinen İstanbul Uluslararası ev tekstil fuarı, tekstilin kalbi olan Denizli’miz için son derece büyük önem taşıyor” dedi.

Denizli'nin tanınmış firmalarından; Kayalar, Altınbaşak, Aydın, Egem, Pamuk ve Kaytex'i ziyaret eden, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, firmalara başarılar diledi. 

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Bugün 22’ncisi düzenlenen ev tekstil fuarına Denizli ilimizden katılan firmaların stantlarını ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz firmalarımızda gördüğümüz şudur, Denizli katma değeri yüksek ürünler üreterek pazardaki rekabet gücünü hızla artırmaya devam ediyor. Denizli’den katılan firmalarımızın son derece farklı ve şık tasarımları barındıran bir konseptle bugün fuar alanında açtıkları stantlarda ürünlerini müşterilerine sunduklarını görüyoruz. Evteks fuarında Denizli ilimizden toplam 91 katılımcı bulunuyor. Denizli’mizi böylesi önemli bir sektörde gururla temsil eden firmalarımıza teşekkür ediyorum. Bizler Denizli’mizle, üreten ve çalışkan insanlarımızla gurur duyuyoruz. Firmalarımıza yol gösteren ve yön çizen Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli ilimiz bilindiği gibi tekstil merkezi. Bu manada ev tekstilinin trend merkezi olan İstanbul Uluslararası ev tekstil fuarı, tekstilin kalbi olan Denizli’miz için son derece büyük önem taşıyor” dedi.  

ALTINBAŞAK TEKSTİL



EGEM TEKSTİL


AYDIN TEKSTİL


KAYTEX



PAMUK