AK Parti iktidarında asgari ücretin 1300 lira olacağı müjdesini veren Tin, “Ev almak için konut hesabı açan ve yüzde 25 peşinat biriktiren vatandaşımıza yüzde 15 kamu katkısı sağlayacağız” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Denizli Organize Sanayi Bölgesi ve kentin farklı noktalarında bulunan tekstil firmalarına ziyaretlerde bulunarak işçilerle bir araya geldi. Muteks, Küçüker Tekstil, Doksan Tekstil, Neşe Tekstil ve Nesa Tekstil’de işçilerle bulaşan Tin, çalışanlarla sohbet etti. Ülkede istikrarın devamlılığının önemine vurgu yapan tekstil çalışanları Tin’e seçim beyannamesinde yer alan vaatleri sordu. Asgari ücretin AK Parti iktidarında 1300 lira olacağı müjdesini veren Tin, “13 yıllık AK Parti iktidarımızda başta istikrar olmak üzere ekonomik büyüme ve güçlenme noktasında ciddi yatırımlar ve destekler sağladık. Bunun sonucunda üretimde, ihracatta, istihdamda, kişi başına düşen milli gelirde önemli bir aşama kaydettik. Yani ülkemiz güçlendi, insanlarımızın gelir seviyesi arttı. Şimdi de AK Parti’nin tek başına iktidarında asgari ücret 1300 lira olacak. İşçilerimiz gelir anlamında bu artış yaşamlarına da olumlu yansıyacak” dedi.

İstikrar için AK Parti

Tin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnsanlarımızın önemli ihtiyaçlarından birisi de barınma. Bu anlamda AK beyannamemizde yer alan büyük bir müjde var. Ev almak için konut hesabı açan ve yüzde 25 peşinat biriktiren vatandaşımıza yüzde 15 kamu katkısı sağlayacağız. Dahası emeklilerimize 250 lira taksitle ev imkanı sunuyoruz. Gençlerde evliliğin teşvik edilmesi amacıyla ‘çeyiz hesabı’ uygulamasını başlatacağız. Çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20’si oranında destek AK Parti hükümetince gençlerimize sunulacak. Ayrıca tüm gençlerimize ücretsiz ve sınırsız internet imkanı sunacağız. Ekonomimizin dinamiği siz çalışanlarımızın da şunu unutmamasını istiyorum. İstihdamın devamlılığı, istikrarın sürmesi, ekonominin büyümeye devam etmesi için tek başına güçlü bir iktidara ihtiyacımız var. Bunun için de 1 Kasım’da sizlere büyük görev düşüyor.”