Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Harita Mühendisi Sezer Cihan, Pazar gününü yoğun bir mesaiyle bitirdi.

Sezer Cihan ilk olarak Aktepe'de bir aileyi ziyaret etti. Daha sonra 29 Ekim Pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bahçelievlerde Siirtli bir ailenin hayır yemeğine katılan Cihan buradan Fatih Mahallesi'ndeki geleneksel aşure gününe katıldı. Cankurtaran'a geçerek burada hayır yemeğinde vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Karaman ve Kiremitçi Mahallelerini gezen Cihan, kahvehaneleri dolaşarak vatandaşla selamlaştı. Vatandaşların Yoğun ilgisiyle karşılaşan Cihan, onların dertlerini dinledi.

Sohbetlerinde ağırlıklı olarak Denizli, kendisi ve Türkiye genelinde yaptıkları çalışmalardan bahseden Cihan, globalleşen dünyada diğer illerde ve ülkelerde yaşanan değişim ve gelişimi takip etmenin önemli olduğunu söyledi. Cankurtaran'ın Denizli açısından son derece önemli olduğu üzerinde duran Cihan, "Denizli'yi sahile ulaştıran yol güzergahında bulunan Cankurtaran, Denizli'nin cazibe merkezi olmaya namzet yerlerinden bir tanesidir. Burada gerçekleştirecek olduğumuz projelerle günlük iş stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşların aileleriyle birlikte gidip kafa dinleyebilecekleri bir yer haline getireceğiz. Türkiye'de şehirlerin ismini ön plana çıkaran bazı yerleşim alanları vardır. Eskişehir'de Odun Pazarı, Safranbolu Evleri gibi unsurlar bu illeri ayağa kaldırır ve dış dünyaya tanıtır. Bizim ilçelerimizde de ön plana çıkarabileceğimiz çok önemli değerlerimiz mevcut. Bunları iyi değerlendirip yapacak olduğumuz projelerle Denizli'yi Türkiye'nin ve dünyanın konuştuğu bir il haline getireceğiz. Bu noktada 21 Avrupa ülkesiyle proje çalışmaları yaptım, neler yapılabileceğini çok iyi biliyorum. Oluşturacak olduğumuz kaynaklarla Denizli merkezi kadar ilçelerimiz; Cankurtaran gibi Denizli'ye bağlanan mahallelerimiz kalkınacak şahlanacaktır." dedi.