50 milyon liralık DSİ yatırımına çifte Bakanlı tören
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde DSİ tarafından 50 milyon 565 bin TL yatırım bedeliyle gerçekleştirilen 13 tesisin açılış ve temel atma törenleri yapıldı. Acıpayam İlçe Meydanı’nda yapılan törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin büyük bir değişim ve dönüşümden geçtiğini, 2002'de IMF memurları tarafından yönetilen bir ülke olduğunu, faizlerin yüzde 7 binleri bulduğunu, bir gecede batırılan bankaların zararının milletin sırtına yüklendiğini, ödenen 100 liralık verginin 86 lirasının faize gittiğini anlattı. Türkiye'nin bugün dünyanın en büyük 18'inci, Avrupa'nın 7'icni büyük ekonomisi olduğunu vurgulayan Zeybekci, "O gün 'satılsın', 'kapatılsın' denen Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, her biri 20'şer katrilyon zarar eden bankalar bugün devletin hazinesine o kadar parayı kar olarak aktarıyor. Niyetleri başkaydı. Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası olmasaydı 2008'deki o krizde benim esnafım, benim fabrikadaki kardeşim, benim işverenim diğer bankalar gibi sadece tek bir bankaya mahkum kalsaydı hali nice olurdu. Onun için istiyorlardı kapansın diye. 17 Aralık'ta, 25 Aralık'ta onun için saldırdılar doğrudan Halk Bankası'na" dedi.
Bakan Zeybekci: “Bu herkesin davasıdır”
Bakan Zeybekci, “Onlar istiyor ki Türkiye, yeniden ellerinin altında olsun. Bu bir kurtuluş savaşıdır. Bu AK Parti'nin meselesi değildir, bu CHP'nin meselesi değildir, bu MHP'nin meselesi değildir, bu topraklarda bu vatana 'vatanım' diyen, bu bayrağa 'bayrağım' diyen, bu devlete 'devletim' diyen, bu aziz millete 'milletim' diyen herkesin davasıdır, bu dava. AK Partililerin değildir. Bunlar huzursuz oldukları için bunlar oluyor. Onu için zamanında Maraş katliamını yapanlar aynı kişilerdir. Sivas'ta o tezgahı kurup o katliamı yapanlar da aynısıydı. Başbağlar katliamını yapanlar, Sivas'a misilleme olsun da Alevisiyle Sünnisi birbirine girsin diyenler onlardı. Suruç'takiler de onlardı, Ankara'da bu milletin kalbine 78 milyonun varlığına birliğine yapılan saldırıyı da onlar yaptı." 

Bakan Topçu: “Ülkeye tek başına iktidar lazım” 
Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu ise, “Biraz önce haber verdiler. Dağlıca'da Mehmetcikle çarpışmaya giren bölücü terör örgütü mensuplarından 17'si etkisiz hale getirilmiş. Dün Çanakkale'de dedelerimize karşı olanlar bugün ellerinde diğer bir maşa ile sizlere karşılar. O gün topla tüfekle yapamadıklarını bu gün siyaset yoluyla yapmaya çalışıyorlar. 63. hükümetin bağımsız bakanı olarak söylüyorum. Bütün milletçe aklımızı başımıza almamız lazım. Ülkeye tek başına iktidar lazım. Bölücü terörün beli kırıldı, yılanın kafası ile kuyruğu ezilsin. Ekonomik değerlerin yükselmesi için lazım. Bu yapılan yatırımlar milletimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından 50 milyon 565 bin TL yatırım bedelli 9 tesisin temelini atılırken, 4 tesisin de açılışı yapıldı.