AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Bu ülkeyi yıllarca sağ-sol diye ayıranların son yıllarda Türk-Kürt ayrımına gittiklerini anlatan Dr. Ramazanoğlu, “Ne yaparsa yapsınlar kardeşlik bağımızı koparamayacaklar” dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Dr. Ramazanoğlu’nu TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Emre Uyumaz ve Yönetimi Kurulu üyeleri karşıladı. TÜGVA üyelerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Dr. Ramazanoğlu, gençleri özellikle Türkiye üzerinde oynanan oyunlar konusunda uyardı. Buluşmada yeni dönemde gençler için neler yapacaklarını ve hayata geçirilecek projeleri anlatan Dr. Ramazanoğlu, son günlerde yaşanan terör olaylarına değindi. Terörün sadece Türkiye’nin değil dünyanın sorunu olduğunu kaydeden Milletvekili Adayı Dr. Ramazanoğlu, “Terör sadece bizim sorunumuz değil. Yakın dünya siyasi tarihine baktığımızda İngiltere’de İra,  İspanya’da Bask Bölgesi, Amerika’da 11 Eylül’de yaşanan terör ve Ortadoğu’da yaşanan terör olayları. Terör yakın zamanda dünyanın sorunu olmuş. Türkiye’de maalesef terör belasıyla uzun yıllardır mücadele ediyor” diye konuştu.

“Kardeşlik bağımızı koparamayacaklar”

Milletvekili Adayı Dr. Ramazanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “80’li yıllarda 5 bin üniversite öğrencisi yaşanan terör olaylarında sokaklarda öldü. 80’li yıllarda PKK terörü ülkenin başına bela oldu. Türkiye büyük bir kararlılıkla mücadeleye devam ediyor ve sonuna kadar bu mücadele sürecek. AK Parti’nin üçüncü iktidar döneminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dönemin Başbakanı iken ‘Bu terör belasını baldıran zehri olsa içeceğim’ demişti. Bu kararlılığımız hala devam ediyor. Bu ülkeyi yıllarca sağ-sol diye ayıranlar son yıllarda Türk-Kürt ayrımına gittiler. Bu ayrımı kabul etmiyoruz. Ne yaparsa yapsınlar kardeşlik bağımızı koparamayacaklar. Bizim kadim bir beş bin yıllık Türk geleneğimiz var. Ne bu kardeşliği, ne de bu huzuru bozamayacaklar.”

“Bu ülkeye sahip çıkacaksınız”

Terör ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayan Milletvekili Adayı Dr. Ramazanoğlu, “Siz gençlerin desteğiyle bu sorunu çözeceğiz. Bu ülkeye sahip çıkacaksınız. Çünkü bu topraklardan başka gidecek yerimiz yok. Bizim üzerimizde oynanan oyunları görün” diye konuştu. Konuşmanın ardından Dr. Ramazanoğlu, gençlerden gelen soruları yanıtladı ve onlara AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yapılacak yeni projelerden bahsetti.