DEVA Partisi İdari ve Mali İşler Başkanı Mustafa Uçak Denizli'de ilk olarak DEVA Partisi il Başkanlığı binasını ziyaret etti.Uçak parti binasını gezdi ve partililerle tek tek tanışarak Ali Babacan’ın selamlarını iletti. Parti binasında i̇l teşkilatının çalışmaları hakkında yönetimden bilgi alan Uçak, daha sonra DEVA Partisi Denizli il Başkanı Bekir Kırar ve DEVA Partisi Denizli İl yönetimindeki heyet ile Denizli Sanayi Odasına tanışma ziyaretinde bulundu.

Sanayi Odası Ziyareti

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ile görüşen Uçak, Denizli Sanayisinin beklentilerini ve sorunlarını dinledi. Kendisinin de halen sanayici olduğunu belirterek mevcut teşvik ve politikaların yetersiz olduğunu dile getirdi. Görüşmede bulunan DEVA Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Samet Tünay Gündüz, kendisinin de DSO yönetiminde olduğunu hatırlatarak sanayicilerin artık mevcut zamlara dayanacak gücü kalmadığını belirtti. Uçak ve beraberindeki heyet buradan ayrılarak ziyaretine Kaleiçi Çarşısında devam etti.

Kaleiçi Çarşısı Ziyareti

Kaleiçi Çarşısında esnaf ziyaretinde bulunan Mustafa Uçak ve yanındaki heyet vatandaşın derdini dinleyerek, dertlere DEVA olmak için önerdiği çözümleri paylaştı. Esnaf kira ve giderlerin yükseldiğini ve bu yüzden bu maliyetlerin fiyatlara yansıması ile birlikle günden güne Kaleiçi’ne talebin azaldığına iletti. Çarşıdaki sokakların bomboş olduğunu belirten Uçak, ziyaret ettiği esnaflarla yaşadığı diyaloglarda esnafın içinde bulunduğu durumu dinledi. Uçak, “Düğün sezonunun bitmesinden dolayı ortaya çıkan boşluğun yanı sıra hayat pahalılığından dolayı da sokakların boş olduğunu esnafımızdan dinledik. Esnafın derdi açık ve net; fiyatlar katlanarak artıyor, alım gücü gün geçtikçe düşüyor. Kime sorsak ekonomin bozulduğundan dert yakınıyor. Çözümün DEVA Partisinde olduğunu kendileri dile getiriyorlar” dedi.  “Esnafımız ‘Eskiden gelinlik ve abiyeleri satıyorduk, zamanla yetişkinler için kiralamaya başladık. Şu anda 100 liralık abiye kıyafeti çocuğu için kiralamak isteyen vatandaşlar bize geliyor’ diyerek bizlere vatandaşın içinde bulunduğu dar boğazdan bahsetti. Esnafın derdini paylaşan Uçak, “Bunun yanında istedikleri malı bulamadıklarından şikayetçiler. Pandemi döneminde yeterince teşvik görmediklerini ve bu durumda mağdur edildiklerini dile getiriyorlar. Vatandaşın umudu; mevcut zihniyetin ve mevcut iktidarın değişmesinden yanadır. İnşallah DEVA partisiyle biz bunu gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamı ileten Başkan Uçak, Denizlililer'e yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

DEVA Partisi İdari ve Mali İşler Başkanı Uçak Denizli'ye Geldi

DEVA Partisi İdari ve Mali İşler Başkanı Uçak Denizli'ye Geldi

DEVA Partisi İdari ve Mali İşler Başkanı Uçak Denizli'ye Geldi

DEVA Partisi İdari ve Mali İşler Başkanı Uçak Denizli'ye Geldi