7 Haziran seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili seçilen Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Melike Basmacı, Kazım Arslan, Gülizar Biçer Karaca ve Emin Haluk Ayhan mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Necla Akkuş’tan aldı. AK Partili Nihat Zeybekci ve Mehmet Yüksel’in parti çalışmaları nedeniyle Ankara’da bulunması nedeniyle mazbatalarını AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin aldı.
AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, seçim sürecinin tatlı bir rekabet içinde geçtiğini belirterek, "AK Parti olarak yine aldığımız oylarla ülkemize ve Denizlimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti tek başına iktidar olamadı ancak sonuçta iktidarı kurma görevi AK Pati’ye verilecek. Ülkemizin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Burada önemli olan ülkenin geleceği ve halkımızın menfaatleridir. Koalisyon yapılacak ve devam edecektir. Şu ana kadar ekonomik veriler ve rahatlık koalisyon beklentisinin olduğunu göstermektedir. Biz de bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek ile mükellefiz. Seçim sürecinde özveri ile çalışan AK Parti ailesine teşekkür ediyoruz" dedi.
CHP’den milletvekili seçilen ve ilk kez milletvekili olan Melike Basmacı, Kazım Arslan, Gülizar Biçer Karaca’nın ise heyecanlı olduğu gözlendi. 3 vekil de Denizli’yi mecliste en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.
MHP’nin Denizli’deki tek vekili olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da yoğun geçen bir seçim dönemi yaşadıklarını kaydederek, seçimlerin herkes için hayırlı olmasını diledi.