Ak Parti Milletvekili aday adayı ve eski Denizli Belediye Başkan’larından Ali Aygören  Konakk Residence Otelde basın mensupları ile bir araya geldi.
Aygören’in basın mensupları ile yapmış olduğu kahvaltıdan sonra yaptığı açıklamada, dün vefat eden Denizli basınının emektarlarından İsmail Aydın’a Allahtan rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diledi.

Aygören yaptığı açıklamada, “1983 yılından beri siyasetin içerisinde olduğunu, basın mensuplarıyla sürekli birlikte ve samimi ortamlarda bir araya geldiklerini dile getirdi. DYP ile 1991 yılında iktidar oldukları dönemde meclis üyeliğinde bulunduğunu ve akabinde 1999 yılında Belediye Başkanlığı sürecinde başarılarımızı siz değerli basın mensupları ile birlikte gerçekleştirdik”dedi.

Aygören; “7 Haziran seçimlerinde yine birlikte çalışacağız, bizler partimizin hedeflediği 400 milletvekili sayısını yakalayıp ileri dönük hedeflerimizi gerçekleştirmek çalışırken sizlerde bizlerin sesimizi duyurmamızda yardımcı olacaksınız inşallah”.
“Milletvekil aday adaylığı sürecimizde temayülden geçtik, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek genel merkezimiz tarafından yapılan mülakatlara katıldık. Denizli olarak en az aday sayısına sahip olduğumuzdan 3 saatlik bir süre zarfında tüm arkadaşlarımız mülakatı tamamladık.7 Nisanda 7 adayın belirleneceği bu durumun partimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Aygören; “Bu süreçte adayların belirlenmesinde kriterlerin çok iyi analiz edilmesi gerektiğini, seçilecek adayların kabiliyetli olması gerektiğini TBMM’de Denizli’mizi iyi bir şekilde temsil etmesi gerektiğini vurguladı. Bununda Denizli’mizi çok iyi tanıyan ve sorunları en iyi şekilde bilen kişilerin olması gerektiği çok önemlidir.
Eskiden koalisyon hükümetleri döneminde yerel yönetimlerin çok büyük sıkıntılar çektiğini belirten Aygören Ak Parti iktidarı ile bu süreç değişmiş ve sessiz bir devrim olmuştur dedi.
İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. Yıldönümü nedeniyle de konuşan Ali Aygören, “Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygı ile anıyoruz. Rabbim bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” diyerek İstiklal Marşı’nın 10 kıtasınıda okudu.