Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Yola çıkarken ki duyduğumuz heyecanı bugün de duyuyoruz. Pazar günü yeniden o ilk başladığımız gün gibi bismillah diyerek ikinci yarının başlangıcını yapacağız” dedi.

Akhan girişinde kalabalık bir partili grubu tarafından davul ve zurnalar eşliğinde karşılanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Bugün 14 Ağustos 2001’deki heyecanımız ne ise o heyecandayız” dedi.

Bakanlık çalışmalarıyla seçim çalışmalarını bir arada yürüten ve sık sık Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin bu gelişi gövde gösterisine dönüştü. Bakan Zeybekci, İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti Denizli Milletvekili Adayları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere ilçe ve belediye başkanları ile kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Davul ve zurnalar eşliğinde karşılama alanına gelen Bakan Zeybekci, partililer ile tek tek selamlaştı.

İKİNCİ YARININ BAŞLANGICINI YAPACAĞIZ

Burada kısa bir konuşma yapan Bakan Zeybekci, bu coşkunun seçimlere yansıyacağına olan inancını dile getirdi. Çok değerli yol ve dava arkadaşlarım bu sıcak günde kalbinizin sıcaklığı ile bu ortamı ve dünyayı daha sıcak hale getirdiniz. Bugün 14 Ağustos 2001’deki heyecanımız ne ise o heyecandayız. Bugün 28 Mart 2004’teki heyecanımız ne ise Denizli olarak o sevdayı nasıl hissediyorsak bu gün de aynı sevda, heyecan ve aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah bu pazar günü yeniden o ilk başladığımız gün gibi bismillah diyerek ikinci yarının başlangıcını yapacağız. Buraya gelen, gelemeyen, kalbi bizimle olan bütün Denizlililer’e en derin selam sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum, herkese teşekkür ediyorum” dedi.