AK Pati Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak’a el dokuma seccade hediye eden Aslen Siirtli Denizli’de işletmecilik yapan Hayri Güneş, “Bu seccadeyi kardeşliğimizin bir asını olarak saklamanızı istiyorum” dedi.
Acıpayam asfaltı üzerinde işletmecilik yapan Hayri Ateş’i ziyaret eden AK Pati Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, hoş bir sürpriz ile karşılaştı.

Yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren ve gittiği her yerde ilgi ile karşılanan Dalbudak, esnaf ziyaretleri kapsamında Güneş’in işletmeciliğini yaptığı oto galeriye gitti. Dalbudak’ı çok başarılı bulduğunu ifade eden Güneş, Siirt’te dokunan ve kendisi için manevi değeri olan seccadeyi hediye etmek istediğini söyledi.

SECCADE HEDİYE EDİLDİ

Güneş, “Bu ülkenin doğusu da batısı da güneyi de kuzeyi de birdir. Bizleri bölmeye ve parçalamaya çalışan dış güçlerin oyunu hiçbir zaman başarıya ulaşmadı. Bundan sonra da ulaşamayacak. Biz zamanında yumruk gibi herkese ve her şeye meydan okuduk. Bundan da sonra da okumaya her zaman hazırız. Bu seccadeyi kardeşliğimizin bir asını olarak saklamanızı istiyorum” dedi. Güneş ayrıca Bağbaşı yolunda yaşanan değişimden de övgü ile bahsederek, “Bu yol Denizlinin imajı açısından da iyi oldu” dedi.

ESNAFLARIN SÖZDE DEĞİL ÖZDE YANINDAYIZ

Bu jest karşısında duygulanan Dalbudak, “Esnaflarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. 2002’den bu yana onlar için bir çok düzenlemeyi hayata geçirdik. İstikrar ve güven ortamının devamında esnaflarımız her zaman üzerlerine düşen görevi yaptı. Bundan sonra da yapmaya devam edeceklerdir. Bir ülkede istikrar olması demek vatandaşlar kadar işadamları, yatırımcılar ve esnaflar açısından da son derece önemlidir. Yarını gören bir esnaf geleceğe daha güvenle bakabilir” dedi.