AK Parti Denizli Kadın Kolları başkanı Dalbudak, partisine milletvekilliği dahil çok alanda hizmet verdiğini söyledi. Dalbudak Denizli Kadın Kolları Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı. 

Nurcan Dalbudak, "AK Parti Genel merkezimizle yaptığımız istişareler sonucu görevimden, müsade istemiş bulunmaktayım." dedi.  

12 Haziran 2011 genel seçimleri 24. Dönem Denizli Milletvekili olarak Denizli'de ve ülkede sayısız hizmetlere imza attıklarını ifade eden Dalbudak, "7 Haziran 2015 seçimlerin de yeniden aday gösterilmemizle birlikte durmadan yorulmadan yollardaydık. Ancak o dönem halkımızın takdirini; “Baş göz üstüne” deyip “Nasiptir bu işler” diyerek, kimseye kırılmadan, yeise kapılmadan, partimizin verdiği her göreve koştuk.
 
Tarih 2 Şubat 2018 olduğunda; Kadın Kolları Genel Başkanım Lütfiye Selva Çam hanımefendi aradığında, “Evet, ailemin bana ihtiyacı var” deyip, hiçbir şekilde kapris, kompleks yapmadan seve seve, AK Parti Denizli Kadın Teşkilatımızın başına geçtik.

2018 Genel , 31 Mart Yerel seçimlerinde; Belki her hatırladığımda gözlerim yaşaracak, sayısız hikaye, sayısız çalışmayla, Denizli’mizin yiğit, Denizli’mizin AK kadınlarıyla, hamd olsun başarıyla neticelendirdik. Hep birlikte güzel işler yaptık. Bu bir ekip işidir. Kadın kollarında görev alan, gönüllü çalışan, bize inanıp oy veren herkese, her gönüle teşekkürü borç bilirim." dedi.