Denizli'de yerel seçimlere az bir süre kala Denizli halkı ile bir araya gelmeye devam eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gittiği her yerde tüm çocuklarla özel olarak ilgilenen ve Denizli Belediye Başkanlığı döneminde samimiyeti ve güleryüzü ile çocukların kalplerini kazanan Osman Zolan, aynı zamanda her çocuğun aklında ‘Başkan Amca’ olarak yer edinmeyi de başardı.
Son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir etkinlikte onlarca çocukla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'a çocuklar adeta bir baba sevgisi, bir amca sevgisi gibi sarıldılar. Zolan da çocuklarla samimi duygularla ve gönülden bir sevgi ile kucaklaştı. Bu sevgi ne oyuncak sevgisi ne de dağıtılan herhangi bir hediye sevgisiydi. Bu sevginin tek bir nedeni vardı; o da Denizli'nin, çocukların yaşayabileceği bir kent haline gelmesiydi…

“BU SEVGİ DÜNYALARA BEDEL”
Gittiği her yerde çocukların kendisine büyük bir sevgi gösterdiğini ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, "Bu sevgi her şeye bedel. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacak. Biz Denizlimiz’i onlardan emanet aldık, dolayısıyla onlara en iyi şekilde teslim etmemiz gerekiyor" dedi.
Hayata geçirdikleri ve planladıkları tüm projelerde öncelikle çocukları ve gençleri göz önünde bulundurduklarını anlatan Osman Zolan, " Ben çocuklarımı Atatürk Parkı’nda kurulmuş bir adet dinozor kaydırakta büyüttüm. Denizli'de anne ve babakların çocuklarını götürebilecekleri, ailece vakit geçirebilecekleri bir parkımız dahi yoktu. Şükürler olsun ki yalnızca kent merkezinde binden fazla park yaptık. Artık anne ve babalar çocukları evlerinin hemen yanı başındaki parklara götürüp istedikleri gibi vakit geçirebiliyorlar. Denizli'yi Türkiye'nin en temiz kenti yaptık. Ücretsiz kurslarımız sayesinde çocuklarımızı sporla, değişik alanlarda etkinliklerle buluşturduk. Yeni projelerimizle çocuklarımız daha da mutlu olacaklar. Biz Denizli Merkez'de yaptığımız projeleri tüm Denizli'ye yayacağız. Artık ilçelerimizde de her mahallemizde parklarımız olacak. Spor salonu olmayan ilçemiz kalmayacak. İlçelerimizde açık ve kapalı yüzme havuzları yapacağız. Ücretsiz spor kurslarımız da aralıksız sürecek" şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARA VERDİĞİMİZ DEĞERİN MEYVELERİNİ HEP BİRLİKTE TOPLAYACAĞIZ”
Çocuklara her şeyden daha fazla önem verdiklerini, bu nedenle de çocukların kendisine ‘Başkan Amca’ olarak hitap ettiklerini belirten Osman Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “Çocuklar ülkemizin geleceğidir. Onları her konuda en iyi şekilde eğitmek ve onlara gereken ilgiyi her ortamda göstermek de bizim görevimizdir. Geleceğin büyük bilim adamları, siyasetçileri, bürokratları ve her alanda örnek olacak meslekleri yapacak olanlar bizim çocuklarımızdır. İleride belediye başkanlarımız da bu çocuklarımızın içinden çıkacak. Onlara çocukken göstereceğimiz ilgi ile vereceğimiz güven duygusu, ileride çok daha başarılı olmalarına imkan tanıyacaktır. İnanıyorum ki, çocuklarımıza verdiğimiz değerin meyvelerini hep birlikte toplayacağız.”