Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, Çal İlçesi gezilerine Çal Belediyesini ziyaret ederek başladı. Cihan, burada aday adaylığı süreci hakkında bilgiler verdi. Kimse ile yarış içinde olmadığını ifade eden Sezer, "Ben kimseye rakip olarak gelmedim. "Kimseye de rakip değilim" dedi.

Pazaryeri ve esnafları ziyaret eden ve tek tek vatandaşlarla sohbet eden Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cihan, Çal ilçe gezisini parti binasına ziyaret ile sonlandırdı. Cihan, burada kalabalık bir kitleye hitap etti. Parti binasında konuşan Cihan, her ilçenin öne çıkacak değerleri olduğuna dikkat çekerek, Çal'da da tarım var. Tarım güçlendirilecek. Sanayicilerle görüşülüp Çal ve bölgesinde istihdam edilecek alanlar oluşturulacak. 15 yıl Denizli Belediyesi'nde görev yaptım.

402 belediyenin üye olduğu Türkiye Tarihi Kentler Birliğinde Türkiye genelindeki belediyelere destek oluyoruz. Valiler, belediye başkanları ile toplantılar yapıp şehirleri ayağa kaldırdık. 21 Avrupa Birliği projesi yaptık.

Denizli'nin ismini dünyaya duyuracak işler yapacağız. Çok iş yaptık. Seçildikten sonra da çok önemli işlerimiz var. Tecrübe deneyim birikim ve heyecanımız ile kucaklaşmaya geldim. Ben kimseye rakip olarak gelmedim. Kimseye de rakip değilim. Bu vatanda yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Elbette bir seçim olacak. Bizim aday dayı olmamız, kardeşlerimize rakip olduğumuzu göstermez. Denizlimize hizmet için yola çıktık" dedi. Cihan'a gezi esnasında belde belediye başkanları da eşlik etti.