Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan iki yeni ilçeye Cumhuriyet Halk Partisi’nde atama yapıldı.
CHP Denizli İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda iki yeni ilçe başkanını kamuoyuna tanıtan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, genel merkezin kararıyla iki yeni ilçenin ilçe başkanlarının atandığını ifade ederek, “Partimiz tarafından alınan kararla Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na eski Merkez İlçe Başkanımız Ömer Yurtseven, Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine de Osman Tabu atanmıştır. Merkez Yürütme Kurulu’nun aldığı kararın yerinde bir karar olduğunu belirtmek isterim. Önümüzde zor bir süreç bulunuyor. Hedefimiz Denizli’nin tüm noktalarına CHP’nin altı oklu bayrağını burçlara asmaktır. Bu hedefimize hep birlikte ulaşacağız. İki yeni arkadaşıma da bu hedefe giderken güveniyorum. CHP bu hedefine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışacaktır” dedi.
CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun kararıyla CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine atanan Osman Tabu, halkın kendisine baskı kuran iktidarı tarihin karanlık sayfalarına gömeceğini belirterek, “Denizli’de CHP’yi iktidara taşımak için yola çıktık” dedi.
CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de, “CHP’yi iktidara taşımaz için ilçe başkanları olarak çalışacağız ve halkımızın bizden beklediği projeleri ve değişimleri sunacağız. CHP Denizli’de geçen seçimlerde Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy almıştır. Bu durum 30 Mart sabahı CHP’lilerin yeniden gururlanmasına ve yerel iktidarın CHP olduğunu gözler önüne serecektir” dedi.
Konuşmaların ardından CHP’nin iki yeni ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı.