CHP Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı Teoman Sancar’a yaklaşan yerel seçimler öncesi kardeşi eski siyasetçi Zorhan Sancar’dan destek geldi. Sancar'ı yerinde ziyaret eden abisi Zorhan Sancar, kardeşine çıktığı bu yorucu yolda başarılar dilediğini belirtti. Denizli Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcısı Zorhan Sancar, Teoman Sancar’ın adaylığını “Kardeşim adaysa gerisi teferruattır” diye yorumlayarak “Kardeşim Teoman’a çıktığı bu onurlu ve ulvi Merkezefendi Belediye Başkan Adaylığı yolunda başarılar diliyorum. Kendisi 4,5 yıldan bu yana yaptığı Denizli Belediye Meclisi CHP Grup Başkanlığı görevinde de başarıyla çalışmış Denizlimizin ve vatandaşlarımızın menfaatine olmayan her konuda mücadelesini azimle sürdürmüş ve ailemizin gururu olmuştur. Aday Adayı olduğu Merkezefendi Belediye Başkanlığını da kazanacağından ve Merkezefendi İlçesinde eşi benzeri görülmemiş bir kalitede hizmet vereceğinden en küçük bir şüphem yoktur. Adaylığı ve inşallah kazandığında da belediye başkanlığı boyunca her zaman olduğu gibi kardeşimin yanında bir destekçisi ve ağabeyi olarak birlikteliğimiz sürecektir. Onunla birlikte tüm Merkezefendi İlçesini dolaşarak kardeşimi ve güzel projelerini anlatacağız” dedi.

Abisi Zorhan Sancar’ın ziyaretinden mutlu olduğunu ve kendisi için ayrı bir duygusal destek olduğunu belirten Teoman Sancar “Ben de abimin bu ziyaretinden çok memnun oldum. Tabi aday adaylığım süresince  daha çok partililerimizle diyaloglarımızı daha yoğun götürdüğümüzden ve parti içine dönük  çalışmalarımızı sürdürmekte olduğumuzdan abimle sık görüşemedik. Ama bu ziyaretiyle bana mutluluk ve güç verdi. Adaylığımız netleştiğinde abim Zorhan Sancar’ın geçmişteki gerek Belediye alanındaki gerekse Denizlispor ve Belediye Spor’daki tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak bize mutluluk verecektir” dedi.

CHP Denizli Eski İl Başkanı Himmet Yavaş da, Teoman Sancar'a başarılar diledi. Yavaş, "Teoman beyi her destekliyoruz. Kendisinin güzel işler yapacağından eminim."