Çal Düğün Salonu’ndaki kongreye AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe halkı, partililer ve delegeler katıldı.
AK Parti’nin iktidara geldiğinden bu güne kadar yollar, hastaneler, okullar yapıp insanlara umut verdiğinin altını çizen AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki “Dedik ki hedef 2023. 2023'e kadar da muasır medeniyet hedefi dedik. Yetmez dedik 2053 hedefi koyduk. Bizim işimiz millet, bizim işimiz sevgi. Biz bu milleti ve bu ülkeyi Allah rızası için çok seviyoruz ve bu sevda için yollara düştük. Bizim yalanla şantajla işimiz yok. Mademki 2023 yolundayız Ey Çal 2015’te güçlü bir ses çıkarın da Türkiye size baksın. Öyle bir ses çıkarın ki Çal da neymiş desinler. Bugün birlik zamanıdır. Çal artık AK Partinin çatısı altında birleşmek zorundadır" dedi.

ÇAL’A 10 MİLYONLUK YATIRIM MÜJDESİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan büyükşehir sonrasında itfaiye ve cenaze hizmetlerinin Çal’da da hizmet verdiğini ifade etti. Zolan “Park, bahçe, yol gibi yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. 30 Mart öncesinde yaparsak biz yaparız, yaparsak hep beraber yaparız demiştik. Çal’a 2014’te 5,5 milyon yatırım yaptık. Çal’a 2015’te içme suyu, kanalizasyon ve diğer hususlarla ilgili yapacağımız yatırımların bedeli 10 milyonun üzerindedir” dedi.

AMACIMIZ HİZMET
AK Parti Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz “Partimizi birinci yapmak için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik.Bu dönem de ekibimizle durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Çal’da AK Parti’nin bayrağını dalgalandırmaktır. Kongreye katılan herkese teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde AK Parti Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz oldu.