AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci Nikfer’de Nikferlilere Bozdağ müjdesini yineledi ve “ Biz hiçbir zaman suya yazı yazmadık. Verdiğimiz sözü canımız pahasına tutarız. Bu proje en kısa zamanda hayata geçecektir” dedi. Belde halkının coşkulu alkışları ile yankı bulan Zeybekci destek istedi birlik çağrısı yaptı.
Nikfer’in ardından Karşıyaka Mahallesi’nde Hedef 2023 Denizli Hazır mitingine katılan Zeybekci, “Bizim sevdamız burada başladı. Akvadi projesi bittiğinde bu bölge Denizli’nin engüzel mahallesi olacak” diye konuştu. Yağmur altında coşkunun hiç eksilmediği mitingde konuşan Zeybekci, 2004 yılında Denizli’nin mezarlıkları dahil tüm yeşil alan miktarı 250 dönümdü. 1 yıl içersinde tamamlanacak olacak Akvadi tam 700 dönüm olacak ve Ege’nin en büyük parkı özelliğini taşıyacak” açıklamalarında bulundu.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci projelerini ve hedeflerini halkla paylaşmaya devam ediyor. Zeybekci, Nikfer halkı ile ikinci kez bir araya geldi. Belde halkına Nikfer Meydanı’nda seslenen Zeybekci, “Burası bizim ilham kaynağımız. Bozdağ projesini biz bir taahhüt olarak altına imzamızı attık. Ve hiçbir zaman suya yazı yazmadık. Verdiğimiz söz için gerekirse canımızı veririz. Bir diğer projemiz olan her ilçeye bir gölet içinde ilham kaynağımız bu yöre. Çünkü Bozdağ’ın o eşsiz güzelliğinin yanı sıra suları akıp giderken, barza ovası susuzluktan kırılıyor. Köyler de 10 km ötelerden içme suyunu getiriyor. İşte bu sorunu kökten çözecek olan gölet projemiz bizim ilk ele alacağımız icraatlardan olacak. Susuzluk problemi bir daha yaşanmayacak” diye konuştu.
Hayvancılığa ve tarıma desteklerin artarak devam edeceğini dile getiren Zeybekci, “ Ben tütün tarlasında doğup büyüyen tütüncünün çilesini en iyi bilenlerden biriyim. O yüzden tarıma destekler artacaktır” diye konuştu Yunus Emre’nin
“Ben gelmedim da'vi için benim işim sevi için
Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim” şiirini okudu.

Bozdağ’ın ardından Karşıyaka mahallesindeki mitinge katılan Zeybekci’yi halk büyük coşku ile karşıladı. Yağan yağmura rağmen yüzlerce kişinin katıldığı mitingde Zeybekci halkın büyük sevgi gösteri ile karşılaştı.
Zeybekci konuşmasında “bizim sevdamız tam burada başladı” dedi ve  “7 yıl önce buraya geldiğimizde yağan bir yağmurda burada idik. Bazı sokaklarda gelin kızımızın  o rampayı yürüyemediğini gördük. Bir ihtiyarın tökezleyip çöktüğünü gördük. Evinin içinde yavrusu ile birlikte yaşayan bacımızın çilesine şahit olduk. Denizli’nin 60 yıldan beri akan bağırsak deresi kapanacak deseydik kimse inanmazdı. İlk göreve geldiğimizde Dokuzkavaklar köprülü kavşağının bağlandığı cadde ile çamlık caddesindeki kalite aynı olacak dedik. Bize tuhaf tuhaf baktılar. Çünkü bizden öncekiler gelmişler fakirlik edebiyatı yapmış oyları almış daha sonra geriye dönüp bakmamışlar. Bu caddede  ilk diktiğimiz menekşelerdi.Ertesi gün yarısı gitti. Bacım götürdü evine dikti Gece yeniden tamamladık. O gündür bu gündür bu çiçekler duruyor. Burada inanılmaz maceralarımız oldu. Dokuzkavaklar’da,  Aktepe’de, Sevindik’te, Karşıyaka’da  vatandaşımızın boynu büküktü o büküklük yüreğimizi sızlattı. Ve kabul etmedim asla da kabul etmeyeceğim. Biz gelip buralarda ak dedik. Onlar gelip sabaha kadar “o aslında kara dedi” dediler. Rahat dedik huzur dedik  “aslında eziyet, çamur pekazelik diyor”dediler. Allaha hamdolsun vatandaşım bunlara inanmadı. Bize inandı.  Allah sizlerden razı olsun, Bize inandınız, güvendiniz, bize destek verdiniz. Biz burada başarısız olsaydık tüm Denizli’de başarısız olurduk” diye konuştu


Akvadi 4 tane incilipınar büyüklüğünde olacak
Zeybekci, akvadi projesinin bir yıl içersinde tamamlanacağını dile getirdi. Zeybekci, “İnat ettik. Denizli çağ atladı. Artık değişti. Çok farklı bir hale geldi.  Şu vadiye bir bakın bazı vatandaşlarımız spekülasyonlarla ev almaya çalışıyorlar. Evleri birileri toplamaya çalışıyor. Özellikle tavsiyem çoluğunuzu çocuğunuzu düşünüyorsunuz konutları sakın ola ki satmayın bir yıl sonra 2012 mart ayında çiçekler açtığında Akvadi’de bahar bir başka güzel olacak. Eskihisar’a öyle bir park yaptık ki bütün Denizli oraya taşınıyor. Burada şu gördüğünüz vadide 4 tane incilipınar parkı büyüklüğünde park olacak.Tam 700 dönüm. 2004 yılında benim Denizlimde mezarlıklar dahil parkları dahil  sahip olduğu yeşil alan miktarı 250 dönüm idi.  İşte onun üç katı olacak. Burası bittiği zaman benim genç kızım benim delikanlım göğsünü gere gere Aktepe’liyim, Karşıyaka’lıyım diyecek.  Gün gelecek burası Denizli’nin en güzel mahalleleri olacak” diye konuştu.
Zeybekci, “Bütün Ege Denizli’yi parmakla gösteriyor. Biz diyoruz ki hedef  2023 de dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmek. Bu can bu vücutta oldukça, nefes aldıkça hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

Dağ ve Koçyiğit  AK Partili oldu

İlhan Cihaner’in adaylığına tepki koyan ve Cihaner varsa ben yokum diyerek CHP’den istifa eden Belediye Meclis Üyesi Kemal Dağ Karşıyaka mitinginde törenle AK Parti’ye geçti. Dağ’ın rozetini Belediye Başkanı Osman Zolan taktı. Ayrıca Ağrılılar Derneği Başkanı Cesim Koçyiğit’te Ak Parti’ye katıldı. Koçyiğit’in rozetini İl başkanı Avni Örki taktı.