AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, memleketi Çivril'de seçim çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlardan destek isteyen Özkan, “Çivril'de birlik ve beraberlik vakti. 1 Kasım'da Çivril kazanacak, Denizli kazanacak ve Türkiye kazanacak" dedi.

Seçim çalışmalarına memleketi Çivril'de devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep ve ilçe teşkilatı ile birlikte esnafı ziyaret etti. Çivril ve bölgedeki tek milletvekili adayı olarak sorunları Ankara'ya taşıyacağını vurgulayan Cahit Özkan, AK Parti'nin seçim vaatleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Bölgenin temsilcisi olduğunu söyleyen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan "Çivril'de bugün partiler üstü bir birlikteliğin olduğunu görüyoruz. Bugün hangi partiden olursa olsun Çivrilimizin kazanması için tüm siyasi partilerden şahsıma teveccühlerini gördüm. Milletimizi mahcup etmeyeceğiz, başlarının her zaman dik gezmelerini sağlayacağız” dedi.

“Sorumluluğumuzun farkındayız”

Çivril ve Denizli için Ankara'da hep birlikte çalışacaklarını vurgulayan Milletvekili Adayı Özkan, “Çivrilimiz çok daha güzel olacak. Geleceği parlak bir Çivril'i vatandaşlarımıza sunma için gayret edeceğiz.  Sorumluluğumuzun farkında olarak geleceğe doğru koşacağız. Çivril'de birlik ve beraberlik vakti. Biz bu birlik ve beraberliği ziyaretlerimiz sırasında gördük.  1 Kasım'da Çivril kazanacak, Denizli kazanacak ve Türkiye kazanacak" dedi.