Çalışan ve esnafların sorunlarını dinlemek için Çivril ilçesindeki Kızılcasöğüt Sanayi Sitesini ziyaret eden milletvekili Melike Basmacı, esnafın ekonomik sıkıntıdan çok terörün bitmesini istediğini söyledi.

CHP Çivril İlçe başkanı Ömer Köseoğlu, Belediye Meclis üyesi Nuran Şafak ve Türkan Keyik ile birlikte Kızılcasöğüt Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Melike Basmacı, sanayi esnafının çok zor durumda olduğunun altını çizen Basmacı “maalesef hükümetin yanlış politikaları yüzünden her alanda olduğu gibi sanayi esnafı da ekonomik anlamda zor günler yaşıyor.  Sanayideki iş makineleri çalışamaz, esnaf işçisinin maaşını ve bağ-kur primlerini ödeyemez hale gelmiştir” dedi.
CHP Milletvekili Melike Basmacı, Esnafların soruları üzerine ülkemizde son günlerde yaşanan olayları da şöyle değerlendirdi:

RAMAZANOĞLU İSTİFA ETMELİ
“Ensar Vakfı’nda yaşananlar iğrenç ötesi bir durumdur. Türkiye’de ortaya çıkan bu olay karşısında AKP’li Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu “bir kereden bir şey olmaz” diyerek, Türk tarihinde Devletin kendisine verdiği görevin sorumluluğunu,  mesleğini ve anneliğini unutarak büyük bir gaf yapmıştır. Suça teşviktir, bu açıklamaları kabul edilir bir durum değildir. Derhal istifa etmelidir.
 


SARRAF’I DEĞİL, KENDİLERİNİ KORUYORLAR
17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuyla adı gündeme gelen Rıza Sarraf, Türkiye’de aklandı ancak, ABD’de suçlu bulundu. Sarraf’ın yolsuzluklarda adı geçen Türkiye’deki bağlantılı olduğu isimleri korumak için AKP’li vekiller bir gecede ‘’Kişisel Verilerin Korunması’’ yasası çıkararak, kendilerini garanti altına almaya çalışıyorlar. Ama eninde sonunda Sarraf ve ekibi Türk adaleti önünde hesap verecektir.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR
Son aylarda Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan çatışmalarda bir çok evladımızı şehit vererek, kalbimize gömdük. Arda arda yaşanan bombalama olayları , güneydoğu’da yaşanan olaylar gölgede kaldı. Her gün 3-5 vatan evladımız şehit düşüyor, anaların gözyaşları dinmiyor.  Bazı basın organları, şehit haberlerine  ön sayfalarından yer vermez oldu. Sıradan bir habermiş gibi görülür hale geldi. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. İnsani duygularımız ne oldu da biranda değişti?. Her gün yaptıkları açıklamalarla vatandaşı tedirgin ediyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, asla hiçbir şeyin gizli kalmasına müsaade etmeyeceğiz.”