Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu AK Parti Denizli İl ve İlçe Teşkilatı, Yerel Yönetimler, Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri ile yemekte bir araya geldi.
Bakan Sema Ramazanoğlu burada yaptığı konuşmada ‘’Bugün çifte mutluluk yaşıyoruz. Genç Denizli projemiz ödül aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Denizli’ye ödül yakışıyor. Denizli’ye her şey yakışıyor’’ dedi.
‘’Önümüzdeki günler Denizli için hareketli ve bereketli geçecek’’ diyen Bakan Ramazanoğlu, Mayıs ayının ilk haftası Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Denizli’yi ziyaret edeceğini söyledi.

Bakan Sema Ramazanoğlu ayrıca kabineden birçok bakanın katılımıyla yapılacak olan Ekonomik Koordinasyon Toplantısı’nın da Denizli’de gerçekleştirileceğini ifade etti.
Pazar günü Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin lansman programına katılmak üzere Denizli’de olacağını söyleyen Bakan Ramazanoğlu, ‘’Denizli’ye bazı müjdelerimiz olacak’’ dedi.
Türkiye’nin hızlı akan bir gündeme sahip olduğunu belirten Bakan Ramazanoğlu, ‘’Türkiye’de muhalefetin nezaket ve edebinin olmadığı bir sorun alanı var’’ diye konuştu.
Programda birer konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise Denizli’ye verdiği desteklerden ötürü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na teşekkür ettiler.