Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ın tekrar başkanlığı kazandığı Acıpayam'da 'Köpekler istedi diye atlar ölmez' sözünü tekrar etti ve zeybek oynadı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Acıpayam ilçesinde partililerle bir araya geldi. Dr. Hulusi Şevkan'ın seçimi kazandığı Acıpayam ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Zeybekci’ye milletvekilleri, il başkanı ve  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan eşlik etti. Vatandaşların yoğun isteğini kıramayan Zeybekci, AK Parti yöneticilerini de sahneye çağırarak davul zurna eşliğinde zeybek oynadı. Bakan Zeybekci, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.
Alanda bir de kısa konuşma yapan Zeybekci, ülkenin yaşanan her şeye rağmen iyi yolda olduğunu söyledi. Bakan Zeybekci, “Birileri bu ülkede kardeş kavgası çıksın istedi. Birileri ekonomi yerle bir olsun istedi. Bu memlekette siyasi istikrarsızlık çıksın istediler. Birilerinin kafasına anayasa kitabı atılsın istendi. Birileri yüzde 7 bin faiz olsun istedi. Enflasyon artsın istediler. Bizim bunlara cevabımız net oldu. Köpekler istedi diye atlar ölmeyecek. Millet bunlara cevabını verdi” dedi.