Denizli'ye bağlı Sarayköy ilçesinde mahalleleri dolaşarak vatandaşla sohbet eden CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan'ın önünü kesen 71 yaşındaki bir vatandaş, "bizim gönlümüz sizinle beraber, sizler de bizleri unutmayın, bizler cidden zor koşullarda yaşıyoruz. Emeklilere yapılan zam 20 liraydı. Zam'dan çok şakaya benzeyen bu miktarla bizimle dalga geçiliyor,sizlerden bu konuyla ilgili de yardımlar bekliyoruz"dedi.
Kazım Arslan ise; "CHP'nin iktidarında emeklilerin rahat bir nefes alacağını, 13 senedir siyasi iktidarın bir kenara atıp unuttuğu emeklilerin yılda 2 defa olan dini bayramlarda bir maaş ikramiye alarak destekleneceğinin sözünü verdi. Maaş bakımından da çok ufak bir mebla ile kalite standartlarının altında yaşamaya mahkum edilen emeklilerin, CHP iktidarıyla yeniden rahat bir nefes alacağını ve huzur bulacağını kaydetti.
Daha sonra Sarayköy CHP ilçe binasında partililerle ve kadın kollarıyla bir araya gelen Kazım Arslan burada da partililere seslenerek iyi bir sıralamayla Denizli halkının karşısına çıkarsak, söz veriyorum CHP Denizli'de birinci parti çıkacaktır ve en az 4 milletvekilini Ankara'ya gönderecektir dedi.Buna imkan var,mazeret üretecek bir durum yok"dedi.
Arslan; "30 Mart Belediye seçimlerinden sonra çalışmalarımızı durmadan hızla devam ettik. Seçim büromuz her zaman açıktı. 30 Mart seçimlerinden sonra 2 önemli tespitte bulundum.  Bu tespitlerimden bir tanesi seçimi sandıkta kaybetmiş olmamızdır, oy hırsızlıkları ve hilelerle sandıklarımıza sahip çıkamadığımız için büyükşehirle birlikte 4 ilçeyi daha kaybettik. Bizler bu sonucun ardından hukuki mücadelemizi de devam ettik ve ettiriyoruz.Anayasa mahkemesine başvurduk buradan da bir çözüm alamazsak, avrupa insan hakları mahkemesine kadar gideceğim" mutlaka bir sonuç alacağım dedi.
Büyükşehir seçiminde kadınlarımıza fazla ulaşamadık,yetersiz kaldık.Bu defa eksikliklerimizi gidereceğiz,daha fazla  halka gideceyiz.Bütün aday adayı arkadaşlarımız şimdiye kadar halkımıza ulaştılar,ellerini sıktılar,bunun için durmadan yollardayız. Her gittiğimiz yerde projelerimizi anlatmaya,halkın dertlerini dinlemeye çalışıyoruz. Kadınlarımızın da bu çalışmalarda,daha güçlü bir şekilde yanımızda olması lazım. Ben önseçim sonrasında ilçelerimizin emrine verilmesi için 10 araç kiraladım. Bunlar kadın kollarımızla birlikte onların emrinde her mahallede, her sokakta ev ev dolaşarak halkımıza ulaşacağız.Sizlerede bunun sözünü veriyorum" dedi.
"Ön seçim kararını erkenden veren genel merkezimizi teşekkür ediyorum.Bu heyecanı bizim yaşamamız ve siz partililerle bir araya gelmek için yeterli vaktmiz oldu. Bu günde Sarayköy ilçemizin güzel havasını soluma imkanını bulduk,değerli partililerimizle bir araya gelme fırsatımız oldu. Yaklaşık 40 yıldır siyasetin içerisindeyim saygıdeğer arkaşlarım, her türlü görevi parti içerisinde yaptım üstüme düşen bir nefer gibi gereçekleştirdim.Şimdi ki ön seçim için ise sizden bir istirhamım var. Yaklaşık 40 yıldır sizin için mücadele vermiş partinin her platformunda görev almış, partimizin oylarını %31'den %40' çıkaran bu kardeşinizi oyunuzu kullanırken unutmayın,tercih edin ve destekleyin dedi.Göreceksiniz İyi bir listeyle CHP Denizli'de 1.parti olacak,siyasi iktidarı sandığa gömecektir. Ve işte o zaman Denizli hak ettiğini almaya başlayacaktır" dedi.