Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti’nin Acıpayam ilçe kongresine katıldı.Acıpayam Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılan kongre de Bakan Zeybekci’nin gündeminde genel seçimler vardı. 
Türkiye’nin yeninde eski günlere dönmemesinin önünde tek bir engelin olduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, "Bu kurulan tuzakların bunların başında parçalanması için, demokrasinin muasır medeniyet seviyelerinin üzerine çıkması için, ekonominin daha ileri gitmesi için, 2023 hedeflerine ulaşmak için 2015 seçimlerinde anayasayı değiştirecek çoğunluğun illa ki yakalanması gerekiyor. Bunun içinde çok çalışacağız. AK Parti olarak bu seçimlerde destan yazacağız. Ama bize anayasayı değiştirecek çoğunluk lazım" diye konuştu.

SARAY TARTIŞMALARI BOŞ
Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili tartışmaları çok boş bulduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, "Dünya çok başka noktalara geldi. Türkiye de dünyadan başka bir yere geldi. 1980 yılında dış ticaret hacmimiz 5 milyar dolar bile değilken, şimdi 480 milyar dolara geldik. Büyük bir ekonomimiz var. Türkiye artık kendini temsil anlamında bir Cumhurbaşkanlığı binasına ihtiyacı vardı. Bu konuda işi başka yere çekmek güzel değil. Türkiye’ye yakıştığını düşünüyorum. Bugün orada Cumhurbaşkanımız oturuyor. 10 yıl sonra ise başka bir kişi oturacak. Orada dünya devlet başkanları ağırlanacak. Bu tartışmalar eskiden kalan kısır siyaset alışkanlığıdır. İşi kirlendirmeye çalışanların boş gayretleri olarak görüyorum yaşanılanları" dedi.