Denizli’de pazaryerlerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Ali İpek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. 
MHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ali İpek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorularını yanıtladı. Kendisine olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren İpek, “Vatandaşımız ne istediğini iyi biliyor. Hepsi de çok bilinçli. Bizden bir takım isteklerde bulunuyorlar. Onların istekleri bizim boynumuzun borcu. Bizi destekliyorlar. Gittiğimiz yolu doğru buluyorlar.Konuşmalarımızı takip ediyorlar” dedi.
Pelitlibağ pazaryerini dolaşırken, çocukların bile Denizlispor hakkında soru sorduğunu dile getiren Ali İpek, “Çocuklarımız, kent içinde binaların arasına sıkışıp kalmışlar. Oyun oynayacakları alanları kalmamış. Onlar bile bizden bir sürü talepte bulundu. Bir kez daha anladım ki doğru bir karar verip, Denizli’ye hizmet için adaylığımı iyi ki koymuşum. Bu destek devam ettiği sürece Denizli’nin sırtını yere getirmeyiz. Gülümseyen Denizli için ilk adımı biz attık, şimdi de halkımızdan büyük destek görüyoruz” dedi.
Denizlili kadınların kendisinden çeşitli alanlarda eğitilmek üzere kurs verilmesini istediğini dile getiren Ali İpek, “Mesleki eğitimlerden, yemek kurslarına kadar kadınlarımız için düşündüğümüz pek çok eğitim projemiz var. Onlara söz verdik. Hem sosyal hayatlarını zenginleştirecek, hem aile bütçelerine katkı sağlayacak her türlü alt yapıyı da oluşturacağız” dedi.