Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ali İpek, MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi. 
Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Merkezefendi mahalle temsilcileri, kadın kolları ve partililer katıldı.
MHP Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren yaptığı konuşmada, "Seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Bu tür toplantılarla da nerede ne eksiğimiz var bunları belirliyoruz.Toplantımıza kadın katılımcı sayısının fazla olması beni son derece memnun etti.Özellikle kadınlarımıza büyük görev düştüğünü hep dile getiriyorum. Önümüze koyduğumuz hedef hep beraber ulaşacağız. Önümüzdeki süreçte ilçe adaylarımızın açıklanmasının ardından çalışma tempomuzu daha da arttıracağız" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek ise yeni bir şehir oluşturmak için başkanlığa talip olduklarını belirterek, "Ben Denizli’nin bir evladı ve kardeşiniz olarak bu görevi layıkıyla yapacağıma, değerli hemşerilerimi mahcup edecek hiçbir oluşumun içerisinde olmayacağıma söz veriyorum. Bize inanın ve güvenin. Mart ayında yapılacak bu seçim hem ülkemiz, hem de ilimiz için hayatı önem taşıyan bir seçimdir. Ülkenin birliği, bütünlüğü, maddi ve manevi değerlerinin yaşatılması için kazanılması şart olan bir seçimdir. Bu bakımdan hepimiz bir olmalıyız, tek olmalıyız, bütün olmalıyız" diye konuştu.
İl teşkilatıyla birlikte Denizli’yi adım adım dolaştıklarını kaydeden İpek, "Gittiğimiz yerlerde öncelikle o bölgenin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Denizli’nin gerçek ihtiyacını belirleyip, projelerimizi şekillendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde kamuoyuyla paylaşacağımız bu projelerle Denizli yaşam seviyesi, refah düzeyi yükselecek. Bu nedenle de hep birlikte omuz omuza sahaya inip halkımızın desteğini alarak Denizli'de iktidara geleceğiz" dedi.