HABERDENİZLİ.COM

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Dün Denizli’de coşkulu bir miting gerçekleştirdi.  Miting sırasında Denizli’nin yoksullaştığını iddia eden Akşener, “Bu Ekonomi bakanı buralıydı değil mi,  Bu arkadaşı nereden buldunuz. Denizli’ye bela olmasın size olsun dediniz, bize gönderdiniz kurtuldunuz. Ekonomi şehrinden gelen bir kişi dolardan ne olacak diyebilir mi? Cahil desem cahil değil, ahmak desem ahmak değil. Ahmak olsa cebini doldurmayı bilmez, çok akıllı olduğu kesin. Fabrikalar çökerken, dolarla işimiz olmaz diyor. Hadi be ordan cahil, hadi ordan.” İfadlerini kullandı. 

ZEYBEKCİ: SANA ALÇAK BİLE DEMEYECEĞİM SEN ÇUKURSUN

Akşener’in bu sözlerine Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin cevabı sosyal medya üzerinden oldu. Zeybekci paylaştığı mesajda;  “Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı, köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizlimizin kadınları; salyalı, yalancı,iftiracı,günahkar ağızını bağlar,layık olduğun çukuruna geri gönderir. sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun.” İfadelerini kullandı. 

ZOLAN: SN AKŞENER’İ KINIYORUM

Bakan Zeybekci’nin Akşener’e cevabını paylaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  “Denizlimizde 2004’ten bugüne bir çok ilki gerçekleştirerek büyük hizmetler eden, Denizlimizi vizyon şehir haline getiren, önceki dönem Belediye Başkanımız, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye yönelik seviyesiz, doğru olmayan sözlerle hakaret eden Sn. Akşener’i kınıyorum.” Şeklinde eleştiri geldi. 

FİLİZ: NEREDEN GELİYOR BU YOĞURDUN BOLLUĞU

Akşener’in açıklamalarına bir tepki de AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz'den geldi. Filiz ‘Sahtekar Meral’ etiketiyle paylaştığı mesajda “Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız; Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftarı Bakanımıza İPe sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle.” diye yazdı.  

AKGÜN’DEN FİLİZ’E: DENİZLİ HALKI SENİ UNUTMAYACAK

Filiz’in bu paylaşımına İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün’den gecikmedi. ‘Eylemsiz doçent’ etiketiyle Filize cevap veren Akgün, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;  “Sanal il başGanının, sanal düşüncesini faceden okudum. Siyaseten, filiz olarak doğan, filiz olarak yaşayan, hiç bir zaman ağaç olamayıp, filiz olarak kalacak filiz başGan; Süte su katarak yoğurt çoğaltmasını çok iyi bildiğinden, aklın ancak hinliğe çalışır. Keşke bu kahramanlık dilini (!) Gazetelere konu olan, Milli Eğitimde ki liyakatsız atamalarda da kullansaydın. Denizli halkı seni unutmayacak.” dedi. 

ÖZTÜRK: HADİ ORDAN İŞİNE BAK!!

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Zeybekci ve Filiz’e yüklendi.  Öztürk,  “‘Ben sana kaymakam (Bakan) olamazsın demedim, adam olamazsın dedim.’ demiş atalar. Önce ülkeyi getirdiğiniz hale bak!  ekonomiye bak! Dolara bak!   Ağa babanda , fino köpeğinde  kavgadan besleniyorsunuz.  Siyasi kavgaya milletin karnı tok!!! Hadi ordan işine bak.”