Seçim çalışmalarına, ilçe ziyaretleri ile devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, Çal ilçesinin Sazak ve Kaplanlar mahallelerini gezerek vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşların dertlerini dinleyerek tek tek not alan Milletvekili Adayı Yüceliş, AK Parti Seçim Beyannamesi hakkında da mahalle sakinlerini bilgilendirerek, özellikle çiftçi ve üretici için hayata geçirilecek projeleri anlattı. Kaplanlar Sulama Göleti’nde incelemelerde bulunan Yüceliş, suyun en kısa sürede tarlalara ulaşarak çiftçinin verimli topraklara kavuşmasını sağlayacaklarını kaydetti. Yüceliş, “İnşallah 1 Kasım'dan sonra AK Parti iktidarında sulama şebekesi tamamlanarak gerek Kaplanlar gerekse aşağıda kalan bölgelerimiz daha verimli arazilere kavuşacak. ‘1000 köyde 1000 gölet’ projemiz dahilinde diğer köylerimizde başlatmış olduğumuz sulama çalışmaları bundan sonra da devam edecek” dedi. 

Ürün rekolteleri artacak
Gerek gölet gerekse Denizli İl Özel İdaresi döneminde yapmış oldukları sulama sistemleri ile üreticinin arazilerinden daha fazla verim elde edeceğine işaret eden Milletvekili Adayı Yüceliş, “İnşallah bundan sonra da köylümüzün daha fazla ürün elde edip, daha iyi şartlarda geçinmeleri için çalışacağız” diye konuştu. 

“Biz bu oyuna gelmeyeceğiz”
Türkiye’nin kaos ortamına sokulmak istendiğine de değinen Başkan Yüceliş, “Bu ülkenin kaynaklarını yine bu ülkenin vatandaşlarına harcamak için yola çıktık. Bizi bu yoldan alıkoymak isteyenler var ve var olmaya da devam edecek. Zamanında Adnan Menderes’in, Turgut Özal’ın, Necmettin Erbakan’ın bu ülke için yapacaklarının önüne nasıl engeller konulduysa bugün yine aynı oyun oynanıyor. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz” dedi.