AK Parti Denizli teşkilatı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Sema Ramazanoğlu, Cahit Özkan, Emin Okkaya, Muhammet Bekir Ege Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Çivril ilçesine çıkarma yaptı. İlk olarak Yamanlar ve Karayahşiler Mahallelerini gezen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve beraberindeki heyet, Işıklı Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Çivril Belediyesi ile ortak hayata geçireceği alt yapı hamlesini başlattı. Işıklı’nın ardından Gümüşsu Mahallesi’ne geçen Bakan Zeybekci ve AK Parti heyeti, burada kiraz alım merkezi temel atma törenine katılarak, Çivril merkezde 5 bin metreküp su deposunun temelini attı. Son olarak Çivril Merkez’de muhtarlarla bir araya gelen Bakan Zeybekci ve heyet, Çal İlçesi’nde düğün salonunda vatandaşlarla bir araya geldi.

YOLUNUZ HAYIRLI OLSUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamını ileterek konuşmasına başlayan Bakan Zeybekci, Yamanlar’da Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi tarafından yaptırılan toplam uzunluğu 5 kilometrelik yolu hizmete açtı. Bakan Zeybekci konuşmasında, 7 Haziran seçimlerine atıfta bulunarak, vatandaşlarımız bizlerin hizmetlerini ve icraatlarını onayladı. Ancak yanına bir ortak alarak yoluna devam edeceksin diyerek şerh koydu”dedi.

DENİZLİ ANKARA’DA BİRİNCİ MASADA
Denizli’nin siyasetin lider şehirlerinden biri olacağı sözünü hatırlatan Bakan Zeybekci, “Geldiğimiz noktada Denizli lider şehirlerden biri oldu. Denizli, Ankara’da birinci masada oturuyor. Denizli, içinden çıkardığı bir kardeşini Ekonomi Bakanlığı koltuğuna oturttu.  Denizli, Dünyanın en büyük 20 ekonomisi (G20) Ekonomi Bakanlarının katılımı ile yapılan toplantıya başkanlık yapmak üzere gönderdi. Bunları Denilzililer yaptı. Siz inandınız bizler de hizmetkar olduk” dedi.

KARIN AĞRILARI VAR
Türkiye’nin IMF’ye son borcunu ödemesi sonrasında başlayan süreci değendiren Bakan Zeybekci, “ IMF’ye olan borç ödenmesinin ardından faizler yüzde 4.6’ya düştü. Ardından gezi olayları başlattılar. 17 ve 25 Aralık tezgahı düzenlendi. 2014 Ocak ayında ekonomik kriz çıkarmaya çalıştılar. Yedi düvel bir araya gelerek bir şeyleri başardı.  Ana muhalefet partisinin genel başkan yardımcısı, milletvekilleri ailecek oyumuzu barış partisi olarak Türkiye’ye pazarlanan partiye verdik dediler. Türkiye kana bulanmaya başlandı. Milletimizin arkamızda sapa sağlam dimdik ayakta durması ile o günleri de atlattık.






DAĞLAR BAŞLARINA YIKILIYOR

“Bu hainleri salan organizasyonlar Çanakkale’de atılan tokatı unuttular” ifadesini kullanan Bakan Zeybekci, “Terör örgütü mensuplarının binlercesi telef oluyor. O dağlar onların başına yıkılıyor. Bu hainlere terör örgütünekarşı en önemli silahımız birlik ve beraberliğimizdir. Bunlar yokolup gidecekler” ifadesini kullandı. Bakan Zeybekci, son olarak “ Oyunuzu 1 Kasım’da Denizli için, Denizli’nin geleceği için verin. Bu ülke için hayırlı ne ise ol olsun” şeklinde konuştu. Bakan Zeybekci, satır arasında Çivril Dinar yolu bizlere emanettir. Üzerinde çalışıyoruz. Işıklı gölü yeniden hayat bulacak” müjdelerini de verdi.
Bakan Zeybekci’nin ardından AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Sema Ramazanoğlu, Cahit Özkan, Emin Okkaya Muhammet Bekir Ege de birer konuşma yaparak AK Parti’nin hedefleri ve 1 Kasım seçimlerine dair beklentileri sıraladı.