Ak Parti Denizli Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Halil SAĞLAM Denizli Gençlik Kolları İl Başkanlığı olarak bir basın açıklaması yaptı. Sağlam, "Gençlik Kolları Denizli İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Buldan ve Çivril'de ki Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza çıkarma yaptık. İlçelerimiz partimizin olmazsa olmazıdır. Bu sebepten dolayı daha sık bir araya gelmemiz ve daha fazla istişare etmemiz gerekmektedir. Önümüzdeki günlerde diğer İlçelerimiz de ki Gençlik Kolları teşkilatlarımızı ziyaret edeceğiz." dedi.

İlçelerde gerçekleştirilen 4.Olağan ilçe kongrelerini başarıyla atlattıklarını söyleyen Sağlam, "Ak Parti Gençlik kolları olarak dünyanın en çok üyesine sahip bir teşkilatız. Bazı siyasi partilerin yeni yeni gençlik kotası uyguladığı günümüzde; Sayın başbakanımız Recep Tayip Erdoğan parti tüzüğüne gençler ve kadınlarla alakalı olarak %30 oranında ana kademelere girişlerde genç ve kadın kotası koymuştur. Böylece Ana Kademe yönetiminde gençler de söz sahibi olacaktır. Şu an için TBMM’deki 24 genç milletvekilinin 14’ü partimiz gençlik kollarından çıkmaktadır dedi."

Yusuf Halil Sağlam, "26 Şubat 1992'de Ermeni çeteler tarafından katledilen Azeri kardeşlerimizi de şükran ve minnetle anıyoruz. Tüm dünyanın kenetlendiği sözde ermeni soykırım yasasına sessiz kalan devletler bu katliama neden sessiz kalmaktadırlar. İnsan hakları ve demokrasinin beşiği durumuna gelen ülkemiz atalarının izini takip ederek tüm dünyaya Türk milletinin adaletini, merhametini hoş görü anlayışını yeniden hâkim kılmak için elinden gelen çabayı sarf edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." Dedi