AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, Tavas İlçesi’ni ziyaret etti. Ziyaretine AK Parti Tavas İlçe Teşkilatı ile başlayan Özkan, daha sonra Kızılca, Altınova, Nikfer ve Medet mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kızılca Mahallesi’ndeki semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Cahit Özkan, 1 Kasım seçimlerinde Kızılca halkına güvendiklerini söyledi. Kızılca Meydanı’nda halka hitap eden Cahit Özkan, “Milletimiz geçmişte sıkıntıları nasıl tek tek atlatmışsa inşallah 1 Kasım seçimlerinde de bu sıkıntılı süreci atlatacaktır. 13 yıllık iktidarımızda yaptığımız hizmetlerin halkımız farkında; sağlıktan, eğitime, bayındırlık çalışmalarından ulaşıma, dış politikadan savunma sanayine kadar pek çok konuda büyük atılımlar gerçekleştirildi. Biz bu çalışmaları sizin verdiğiniz destekle çok daha ilerilere götürmeye söz veriyoruz. Sizin bundan hiçbir şüphenizin olmadığını biliyoruz” dedi.

“Hizmet edenlerin nasıl bedeller ödediğini gördük” 
Özkan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizde yaşanan tüm tartışmalar, kavgalar sadece ve sadece size olan hizmetimizin, size sunulan hizmetin önünü kesmek için yapılan çalışmalardır. Biz bu ülkeye hizmet edenlerin nasıl bedeller ödediğini hep birlikte gördük. Nerede gördük? Sultan Abdülhamit tahttan indirilirken gördük,  Adnan Menderes darağacına giderken gördük, Turgut Özal hain bir suikastla öldürülürken gördük, 28 Şubat’ta Tansu Çiller ve Necmettin Erbakan’a yapılanlarda gördük.  Onlar bu millete hizmet etmenin bedelini ödediler. Bu millete yine AK Parti’yi yok ederek bedel ödetmek istiyorlar. Biz Allah’ın izni ile sizin emanetinize büyük bir kararlılıkla, cesaretle inatla ve ısrarla siz destek verdiğiniz müddetçe sahip çıkacağız.” Kızılca Mahallesini ziyaret ettikten sonra Altınova Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Özkan, Nikfer ve Medet mahallelerinde de vatandaşlarla kucaklaştı.

Terör bir insanlık suçudur
Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin Ankara’da gerçekleşen alçak saldırı ile bir kez daha ortaya çıktığını kaydeden Özkan, nereden gelirse gelsin terörün bir insanlık suçu olduğunu kaydetti. Alçakça gerçekleştirilen saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını vurgulayan Özkan, “Milletimiz kardeşliğine, birlik ve beraberliğine sahip çıkmaya devam edecektir. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.