Ak Parti, 25. dönem milletvekilleri Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan toplantı ile tanıtıldı. Başbakan Davutoğlu, salonu dolduran on binlerce partiliye AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerine yönelik seçim beyannamesini açıkladı. Başbakan Davutoğlu’nun konuşmasının ardından AK Parti’nin milletvekili adaylarını il il sahneye davet edildi. AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’de eşlik ettiği Denizli Milletvekili Adayları Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Peral Uluköy tek tek isimleri okunarak kamuoyuna tanıtıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, aday tanıtım toplantısına katıldı. Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kazakistan’a yaptığı resmi ziyaret programına iştirak edeceği için salondan erken ayrılmak zorunda kaldı. 

DENİZLİ TAM KADRO KATILDI
Denizli teşkilatları da Ankara’da milletvekili adaylarını yalnız bırakmadılar. Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı toplantı sonunda açıklama yapan belediye başkan ve ilçe teşkilat başkanları 7 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaklarına olan inançlarını dile getirdi.  Seçimler umutlu olduklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Şahin Tin,  7 Haziran genel seçimlerde aday gösterilecek milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığını ifade ederek, “Denizli ekibimizde tam kadro buradaydı. Milletvekili adaylarımızı yalnız bırakmadıkları için her kadememizde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 7 milletvekili adayımızı Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katılımı ile gerçekleşen programla tanıtıldık. Bu coşkunun bütün Türkiye’ye yansıması ve güzel bir seçim geçmesini diliyorum. Seçimler kavga ortamında değil, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi. 

ADAYALAR KONUŞTU
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’deki kardeşlerimizin birçoğu Ankara’daydı. 2023’e giden ekibin burada tanıtımıyla Tüm Türkiye’deki milletvekili adaylarımız ile bir arada olduk. Yeni bir yürüyüşe çıkılıyor. Ülkemiz için en hayırlı olana milletimiz karar verecektir” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, “AK Parti yeni vizyonunu seçim beyannamesi açıklandı. Salonda büyük bir coşku vardı” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bilal Uçar, Denizli’de ilk 4 adayın değişmediğini söyleyerek, “Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile birlikte ilimize güzel hizmetler kazandırdık” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, 7 Haziran’ da zaferle çıkacaklarının mesajını verdi. AK Parti Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, “Ülkemize inşallah seçimler hayırlı olacak.  Güzel bir program oldu” dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Emin Okkaya “İnşallah AK Parti camiası bu yüce millete hizmetkâr olmaya devam edecektir” dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Peral Uluköy, “Bu enerji bu coşkuyla seçim startını vermiş oluyoruz” dedi.