1 Kasım seçimleri öncesi tüm hazırlıkları tamamlayan AK Parti Denizli SKM, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Milletvekili adaylarının her gün farklı bir bölgede Denizlililerle kucaklaştığını anlatan AK Parti Denizli SKM Başkanı Halil Pekdemir, 1 Kasım seçimlerinin startını verdiklerini vurgulayarak, "SKM olarak bir ekip oluşturduk ve çalışmalara başladık. Tüm plan ve programları yaptık. İnşallah genel merkezimizin 4 Ekim'de açıklayacağı seçim beyannamesiyle beraber daha da güçlü olacağımızı düşünüyoruz" dedi. AK Parti hükümetlerinin 2002'den bu yana her alanda yaptığı hizmetlerle ülkenin ekonomisinin, imajının, itibarının ve refahının yükseldiğini anlatan Pekdemir, şöyle konuştu: "Amacımız bu yükselişin devam etmesi, ülkemizin refahının artırılarak gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakılmasıdır. İşte bu nedenle Denizlimizde AK Parti'nin Ak kadroları; başta Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci olmak üzere, Milletvekili Adaylarımız Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Muhammed Bekir Ege ile Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe yönetimlerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il yönetimimiz ve il başkanımızla birlikte seçim startını vermiş bulunmaktayız." 

"Milletimizin sağduyusuna inanıyorum"

4 Ekim'de açıklanacak seçim beyannamesinde çok büyük plan ve projelerin açıklanacağına dikkati çeken Pekdemir, "Emeklilere, çalışanlara, memura, çiftçiye ve bir çok kesime yönelik projeler var. İnşallah bunlarda açıklandıktan sonra nasıl 2002'den sonra ülke baştan sona imar edildi, bundan sonra ki süreçte de aynı şekilde o çalışmaların yanına ilaveler yapılarak sürecek" diye konuştu. 7 Haziran seçimlerinden sonra muhalefetteki partilerle koalisyon kurulamadığını hatırlatan Pekdemir, "Amacımız yine geçmişte olduğu gibi tek partili iktidar. Buradan ben vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum: İstikrar çok önemli, ülkemizin birliği, bütünlüğü çok önemli. Ben 1 Kasım'da milletimizin sağduyusuna inanıyorum. Çünkü yine iktidar olunamayacak bir tablo ortaya çıkıp, tekrar yapılacak bir seçim bu ülkeyi yıpratır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın dediği gibi 'Ekonomik kalkınma devam etsin, istikrar sürsün aynı zamanda birlik beraberlik devam etsin." 

"Bu ülke hepimizin"

Ülkenin daha ileriye gitmesi adına mutlaka tek başına iktidarın olması gerektiğini vurgulayan Pekdemir, özellikle son dönemde Türkiye'nin karıştırılmak istendiğine dikkat çekerek, "İnşallah milletimiz buna fırsat vermeyecektir. Terör örgütünün yaptıklarının hesapları da sorulmaktadır ve sorulmaya da devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi. SKM Başkanı Pekdemir, "Bu ülke hepimizin, bu ülke Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan her vatandaşın ülkesidir. Bu ülkeye, bu cumhuriyete, bu vatandaşlara silah sıkanlar bu ülkenin vatandaşı değildir. Her kesimi bu topraklara sahip çıkmaya davet ediyor, ülkemizin istikrara kavuşmasını temenni ediyorum. Seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.