Ak Parti Denizli il Başkanı Şahin Tin, üye sayılarının 120 bin olduğunu ve bu sayıyı 200 bine çıkaracaklarını söyledi. Tin, "Aynı zamanda üyelerimizden hariç parti teşkilatımız içerisinde seçimlerde çalışacak ve görev alacak 30 bin partilimiz mevcut, sizlerin huzurunda onlara buradan teşekkür ediyorum." dedi.

GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK
7 Haziran Milletvekili Seçimleri için 31 aday adayının partilerine başvurduğunu belirten, "Aday adaylarımızın kendi çabalarıyla yaptıkları çalışmaların yanı sıra geçtiğimiz günlerde temayül yoklaması yapıldı. Aday adaylarımız genel merkeze giderek mülakata katıldılar. Adaylık konusunda kararı genel merkez verecek. Genel merkez tarafından yapılan anket,sivil toplum örgütleri,sanayici iş adamaları ve esnaf la görüşmeleri sonucu alınacak kararla belirlenecek. Aday adayları 7 nisanda açıklanacaktır." dedi.
EKER ve ZEYBEKCİ GELECEK
14 Mart’ta mahalle başkanlarıyla gerçekleştireceğimiz eğitim toplantımıza, tarım fuarı için ilimizde bulunacak olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Tarım Bakanımız Mehdi Eker de katılacak.
CUMHURBAŞKANI GELİYOR
Şahin Tin, 22 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'yi ziyaret edeceğini, birçok açılışa katılacağını belirtti. Tin, "Cumhurbaşkanımızı elimizden geldiği kadarı ile iyi ağırlamaya ve coşkulu bir miting düzenleyeceğiz" dedi. 
Ak Parti olarak bu seçimlerde kimse ile kavga etmeyeceklerini ifade eden Tin, "Bizler ülkemiz için çalışmaya devam ederek, verdiğimiz sözleri yapacağımız icraatları en iyi şekilde icra etmeye çalışacağız. Bu seçimlerde barış ve kardeşlik çerçevesi içerisinde geçmesini ülkemizin menfaati doğrultusunda çaba harcayacağız. Bütün partiler için huzurlu bir seçim olmasını diliyoruz." dedi. 

5 MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ
Anayasa değişikliğinin yapılabilmesi için Türkiye Geneli Milletvekillerinin 400 olması gerektiğini belirten Şahin Tin, Denizli'de hedeflerinin 5 Milletvekili olduğunu söyledi. Tin, "Bunun için Partimiz ve teşkilatımız olarak daha çok çalışmamız gerekiyor." dedi.