MUĞLA (CİHAN)- AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, seçim bürosuna yapılan ve 3 kişinin yaralanmasına sebep olan taşlı saldırıyı kınadı.
AK Parti’nin Akdeniz Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosuna, dün saat 22.00 sularında kimliği belirsiz bir grup tarafından taşlı saldırı gerçekleştirilmiş ve 3 kişi yaralanmıştı. Yaralılar Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan bir açıklama yaptı. Saldırıyı yapanları ‘Çapulcu’ olarak nitelendiren Türkan, kimsenin AK Parti’nin başarısına ve sevincine gölge düşüremeyeceğini söyledi. Sağduyulu davranışlarından dolayı partililere teşekkür eden Mustafa Ali Türkan, “Seçim sonuçları açıklandıktan sonra Başbakanımızın konuşmasını dinlemek üzere seçim bürosunda toplandık. Kimlikleri belli olmayan bir grup tarafından çocukların ve kadınların olduğu alana taşlı saldırı yapıldı. Bu saldırı sonrasında 3 arkadaşımız yaralandı. Arkadaşlarımızın sağlık durumları iyi. Ama yapılan saldırı daha büyük boyutlara da ulaşabilirdi. Saldırıyı yapanları ve arkasında eğer birileri varsa onları kınıyorum” dedi.
Saldırının ardından emniyetin talebi doğrultusunda seçim bürosundaki partililer, kutlamalara denizde devam etti. Teknelere binen partililer denizde gece boyunca kutlama yaptı. CİHAN