AK Parti ilçe kongrelerinin ikinci durağı Acıpayam oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı kongre büyük bir coşkuyla başladı. Acıpayam Talip Özkan Kongre Salonu’nda gerçekleşen kongre salonu önünde bekleyen vatandaşlar Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve diğer protokol üyelerini davul ve zurna eşliğinde karşıladı. Coşkulu karşılama sonrası protokol salona geçerken kongre süreci saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gelen telgrafların okunmasıyla devam etti. 

ACIPAYAM GURUR VERİYOR

Acıpayam’ın her zaman Denizli’ye gurur verdiğini belirten AK Parti İl Başkanı Avni Örki, “Acıpayamlılar bizi bugün çok sıcak karşıladı. Millete hizmet etmenin gururunu bizlere bir kez daha yaşattılar. Bizler de sizlerin bu heyecanını hiç söndürmeyip canla başla, yorulmadan ve yılmadan çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti sevdası millete hizmet etme sevdasıdır” dedi. 
Türk halkına hizmet için hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Örki, “Eminim ki, Acıpayam ve Denizli Teşkilatı üzerine yüklenen sorumlulukların farkındadır. Acıpayam gençleri, kadınları ve teşkilatımıza gönül veren her üyesiyle 2015’e gümbür gümbür hazırlanacaktır. Kongremiz hayırlı olsun” dedi. 

2015 İÇİN YOLA DEVAM
Kongreye katılan ve genel kurul delegelerine kısa bir konuşma yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise şunları söyledi, “Denizli Türkiye’nin parlayan yıldızı Denizli, Türkiye’nin Dünya kentidir. Bu dava Denizlinin topyekun siyasette lider olma davasıdır. Nihat’tan sonra 5 tane daha Nihat çıkarma davasıdır. Acıpayam’ın yollarında sokaklarında Denizlinin bütün ilçe ve sokaklarında başı dik dolaşacak partili aranıyorsa o partililer AK Partililerdir” dedi. 

VERDİĞİMİZ SÖZLERİN HEPSİNİ TUTTUK
“Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin hepsini yaptık” diyerek konuşmasını sürdüren Bakan Zeybekci, “Bu şehirde yapmak isteyip de yapamadığımız bitmeyen tek bir işimiz yok. Biz bir gecede 60 milyar dolarlık bankaların talan edildiğini gördük. Milli servetimizin yüzde 85’i faize giderken artık yüzde 14’ü gidiyor. Biz buna razı değiliz. Bunu daha da düşüreceğiz.  Türkiye’de AK Parti demokraside destan yazacak. Denizli olarak Türkiye ortalamasının üstüne çıkmak ve Acıpayam olarak Denizli’deki ilçeler arasında öne çıkmak lazım. Onun için en ücra köşedeki yere bile gitmemiz lazım. Oraya ulaşamıyorsak biz bu işi yapamıyoruz demektir” dedi. 

MUTLU BİR AİLEYİZ
AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, “Hem Denizliyi hem Türkiye’yi hak ettiği yere getirebilmeyi amaçlıyoruz. Yeni yönetimle Acıpayam’a başarılar diliyorum. Acıpayam ilerleyen bir ilçemizdir. Bu seçim döneminde de bu şekilde olacağına inancımız tamdır” dedi. Denizli Milletvekili Bilal Uçar, “Bazı kitaplarda mutlu aile hikayeleri anlatılır ya biz de AK Parti olarak mutlu bir aileyiz. Bizim kongrelerimizde kavga olmaz. Biz AK Parti olarak Denizli’de hep destanlar yazdık ve Denizli Ankara’da hep imrenilen bir şehir oldu” ifadelerini kullandı. AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ise konuşmasında, “2015 Haziran seçimleri ilimiz ve partimiz açısından çok önemli. Onlar biz de varız demediler sadece il başkanlarının olduğunu söylediler. Sonuçlara baktığımızda görüyoruz ki yüzde 1 oyları var. AK Parti’nin oy oranlarının ne kadar yüksek olduğunu görüyoruz. Türkiye’de halka hizmet eden tek parti var o da AK Parti” şeklinde konuştu. 


ACIPAYAM’A 7 SU DEPOSU YAPACAĞIZ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konuşmasında Acıpayam’da destanlar yazmaya devam edeceklerini ifade ederek sözlerine başladı. Zolan “Bugün Acıpayam’da demokrasi şöleni var. Bu şölen AK Parti’nin Acıpayam’daki hizmet destanlarının burada yansımasıdır. Biz Acıpayam’ımızla her zaman gurur duyduk. Burası her geçen gün büyüyor. AK Parti’mizin kuruluşunda o ilk harcı atan kardeşimizden ve Acıpayam’da hizmet etmiş kahvede sokakta AK Parti sevdasını anlatmış olan herkes sağ olsun. Başta itfaiye olmak üzere cenaze hizmetleri yaptık DESKİ ile su sorunu olan yerlere ulaşmaya çalıştık. 7 tane su deposu yapacağız. Yarın daha da güzel olacak. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” temennisinde bulundu. 

OMUZ OMUZA HİZMETE DEVAM
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da konuşmasına teşekkür ederek başladı. Şevkan, “Kongrelerimiz birliğin dirliğin umut dolu yarınların örnek gösterildiği bir süreçtir. Bunun için emek harcayan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Bugün seçimde iş başına gelecek olan İdris Oktay kardeşime başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. İnşallah beraberce el ele omuz omuza olduğumuz sürece Acıpayam’daki tüm sorunları beraberce çözeriz” dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM
Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay da konuşmasında, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yeni dönemde yeni yönetim kurulu olarak 2015 hedefi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini aktardı. Konuşmaların ardından geçilen seçimde genel kurula katılan delegelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan İdris Oktay güven tazeledi. 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Yeni yönetim kurulu: İdris Oktay, Tekin Ergün, Ahat Makal, Hüseyin Okyay, Yalçın Güney, Onur An, Cengiz Bilgiç, Muharrem Akşit, Hasan Kayhan, Aysun Özdemir,
 Halil İbrahim Oktay, Arif Alagöz, Yasin Dağdaş, Asım Ok, Muhammet Tokat, Galip Demirkaya, Ersan Karahan, Selahattin Dinçer, Ekrem Özek, Münin Özkan, Adile Bozdoğan, Neriman Kaplan, Ümmühan Sarıtaş, Ceyda Akın, Nazım Şevkan.