MHP Genel Merkezi tarafından ilimize üç adet gönderilen mobil billboardlar Denizli Merkez ve ilçelerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Mobil billboardları gören vatandaşlar önce şaşkınlıklarını gizleyemiyor, ardından alkışlarıyla destek veriyor.

“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk,  erken seçim kararı alınmasının ardından İl Teşkilatı olarak farklı çalışmalarla vatandaşın önüne çıkmaya karar verdiklerini belirterek, “Genel Merkezimizden mobil billboard talebimize olumlu cevap geldi. Genel Başkan Yardımcımız Emin Haluk Ayhan Bey’in gayretleriyle ilimize üç adet mobil billboard gönderildi. Mobil billboardlarımız yaklaşık 15 günden bu yana Denizli Merkez başta olmak üzere ilimizi karış karış dolaşıyor. Vatandaşlarımızın ilgisinden de çok memnunuz” dedi.

“KENETLENDİK”

Devam eden seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Öztürk, “Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi partimiz tüm teşkilatlarıyla kenetlenmiş durumda. Yedi adayımızın yedisi de Denizli’yi adım adım dolaşıyor. Genel Başkan Yardımcımız Emin Haluk Ayhan, Cafer Birtürk, Mustafa Çırak  ve Halil Öztürk tecrübeleriyle, Mehmet Uz, Yurdahan Özhan ve Efe Şahin genç ve dinamizmleriyle tam bir takım olduk.  Göreceksiniz 1 Kasım seçimlerinin sürprizini MHP yapacak. Allah emeğimizi zayi etmesin” ifadelerini kullandı.