Denizli'nin Pamukkale ilçesinde uygulama noktasında, trafik polisine çarparak kaçan zanlı göz altı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede ifadesi alınan sürücü Hasan Dorun tutuklandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekiplerinin Pamukkale Yolu Kavşağındaki yol uygulamasında, Hasan Dorun yönetimindeki 35 AD 8728 plakalı otomobili durdurmayıp polis memuruna çarpmıştı. Ardından ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü, yol kenarındaki dubaralara çarpmış ve olay yerinden kaçmıştı. Kovalamacanın ardından araç sürücüsü ve içindeki üç kişi Bozburun Mahallesi yakınında polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Kazaya karışan sürücünün yaklaşık 200 promil alkollü olduğu için polisten kaçtığı ileri sürülürken, yakalanan ve Hasan Dorun ile birlikte otomobilde bulunan Bilal A. ve Sami E. sağlık kontrollerinden sonra sorgulanmak üzere emniyete götürülmüştü.
Başı ve omzunda kırıklar olduğu belirtilen polis Aydın, olay yerine gelen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alınmıştı.

Alkollü sürücü tutuklandı
Otomobilde bulunan Bilal A. ve Sami E. emniyetteki sorgularının adından serbest bırakıldı. Otomobil sürücüsü Hasan Dorun ise, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Savcılığa ifade veren Dorun, daha sonra mahkemeye çıkarıldı, ifadesi alınan Dorun, tutuklanarak, ceza evine gönderildi.

Kazada yaralanan polis memurun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.