Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesinde esnaflık yapan Metin Arıcan yaptığı kampanya vatandaşlar tarafından takdir topladı. Kıbrıs Şehitler Caddesinde yaklaşık 15 yıldır esnaflık yapan Arıcan, yaptığı kampanya ile müşterisi hiç eksik olmuyor. Ramazan ayına özel ‘3 ekmek alana 2 yumurta hediye’ kampanyasını düzenleyen Arıcan’ın, başka mahallelerden müşterileri geliyor. 
Kampanya hakkında konuşan marketin sahibi Metin Arıcan, “İnsanlarımızın Ramazan’da olmazsa olmazı ekmek ve yumurta, sahurlarımızın olmazsa olmazıdır. Vatandaşlarımızın aile bütçesine katkı sağlaması amacıyla ramazan ayına özel böyle bir kampanya başlattık. 3 ekmek alana 2 yumurta bizden hediye’ ama arz talep olarak gerçekten bir yoğunluk var. böyle giderse ramazandan sonra da devam etmek istiyoruz. Vatandaşlarımızdan ve müşterilerimizden çok yoğun talep var” dedi. 
Kıbrıs şehitleri etrafında bulunan Mehmetçik, Kuşpınar, Fesleğen Mahalleleri ile İnönü Caddesinde müşteri geldiğini belirten Arıcan, “Yaklaşık 4-5 mahalleden gelenler var. Evet sırf bu kampanya için gelenler var. Çoğunlukla 6 ekmek alıp 4 tane de yumurta alıyorlar. Bu da vatandaşın sofrasına katkı olmuş oluyor. Diğer mahallelerden gelenler kampanyayı güzel buluyorlar. Kendi mahallemizdeki vatandaşlar da bizleri destekliyorlar. Diğer mahallelerdeki arkadaşlarına ve dostlarına kampanyamızı söylüyorlar. Hatta diğer esnaf arkadaşlarımız bizleri destekliyorlar, çünkü vatandaşın aile bütçesine katkı olduğunu düşünüyorlar” diye konuştu.