Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün 2015 yılından beri aktif olarak liglerde yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2021-2022 sezonuna hazır. 2020-2021 sezonunda 3. Lig’de oynadığı 10 maçı da kazanarak 2. Lig’e adını yazdıran mavi-beyazlı takım kadrosuna yeni transferle güçlendirdi. Şampiyon kadrodan Filistinli Fadi El Deeb ile yollarını ayıran mavi-beyazlı kulüp, bu oyuncunun boşluğunu geçtiğimiz sezon Bornova Barışgücü forması giyen Hüseyin Çelikel ile doldurdu. 

İLK MAÇ AMASYA’DA

Mavi-beyazlı takım Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi’nin 2021-2022 sezonunun ilk maçını 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 13.00'de Amasya Gümüşhacıköy Engelliler Spor Kulübü ile oynayacak. Pamukkale Belediyespor Başkanı Bayram Kahraman 2021-2022 sezonundaki hedeflerinin 1. Lig’e çıkmak olduğunu belirterek “Geçtiğimiz sezon takımımız namağlup şekilde 2. Lige yükseldi. Bu sezon çıtayı daha da yükseltmek istiyoruz. Bunun için kadromuza tecrübeli bir oyuncu olan Hüseyin Çelikel ile güçlendirdik. Pamukkale Belediye Başkanımız ve kulübümüzün onursal başkanı Avni Örki’ye verdiği destekler için çok teşekkür ediyorum. Bu desteklerin karşılığını şampiyonlukla vermek istiyoruz” diye konuştu.

HEDEFİMİZ ÜST LİG

Pamukkale Belediyespor Tekerli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına ise yoğun tempoda devam ediyor. Antrenör Erol Kayhan gözetiminde yapılan çalışmalarda sporcuların hırsı dikkat çekiyor. Takım kaptanı Doğan Can Köktaş, yeni sezona iddialı hazırlandıklarını belirterek, “Geçen sezon oynadığımız 10 maçı da kazanarak mutlu sona ulaşmıştık. Şimdi yeni ligde de bu başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Bize destek olan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye ve yönetim kurulunda bulunan isimlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Takımın yeni transferi Hüseyin Çelikel de, “İzmir’den şampiyon takıma transfer oldum. Geçen sene 1. Ligde mücadele ediyordum. İnşallah bu senede Pamukkale Belediyespor ile 1. Lige çıkacağız. Takım arkadaşlarımı, takım ortamını çok sevdim. Burada bir aile gibiyiz. 2. Lig’de takımlar güzel transferler yapmış, çok çekişmeli bir lig olacak gibi görünüyor. Pamukkale Belediyespor olarak çok can yakacağımıza inanıyorum. Denizlili sporseverlerden her zaman bizlere destek olmalarını rica ediyorum” dedi. Yeni sezona hazır olduklarını ifade eden Antrenör Erol Kayhan ise “Geçen sezon bütün maçlarımızı kazanarak namağlup şekilde şampiyon olduk. 2. Ligdeki ilk maçımızı Pazar günü Amasya Gümüşhacıköy takımıyla oynayacağız. Sezon öncesi herhangi bir eksik ve sakat oyuncumuz yok. Tam kadro olarak maça hazırlanıyoruz. Tek hedefimiz iyi bir oyunla maçı kazanmak. Her mücadeleyi maç maç düşünüp ilk 2 içerisinde yer alarak üst lige çıkmak istiyoruz. Kadromuzun ilk 2 için yeterli olduğunu düşünüyorum. İnşallah sezon bitiminde hedefimize ulaşırız. Her zaman bizim yanımızda olan Onursal Başkanımız ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı Sezona Deplasmanda Başlıyor

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı Sezona Deplasmanda Başlıyor

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı Sezona Deplasmanda Başlıyor

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı Sezona Deplasmanda Başlıyor