HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediyesi her zaman olduğu gibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Mübarek Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek olmak amacıyla binlerce erzak kolisi hazırlandı. İçinde bir ailenin gıda ihtiyacını karşılayacak pirinçten makarnaya, sıvı yağdan şekere kadar bir çok malzeme olan koliler Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından kayıtlı olan, daha önce de belediyeden yardım alan ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Ekipler araçlarla gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürüyor.

RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mübarek Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu dile getirerek, “İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler bizim sistemimizde mevcut. Hem bu sistemde yer alan hem de 444 9 220 nolu hattan gelen gıda taleplerini değerlendiriyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının paylaşma ruhunu yansıtarak herkesin tenceresinin bir şekilde kaynamasını sağlamak için binlerce gıda kolisini her gün ekiplerimiz halkımızla buluşturmaya devam ediyor. Rabbim tutulan oruçları, edilen duaları kabul etsin. Bir kez daha tüm halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nden İhtiyaç  Sahibi Vatandaşlara Ramazan PaketiPamukkale Belediyesi’nden İhtiyaç  Sahibi Vatandaşlara Ramazan PaketiPamukkale Belediyesi’nden İhtiyaç  Sahibi Vatandaşlara Ramazan PaketiPamukkale Belediyesi’nden İhtiyaç  Sahibi Vatandaşlara Ramazan Paketi