HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu özel haftada, özel bir sergi açmak istedik. Vatanımızı korumak adına canlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimizin ve devlet büyüklerimizin kullandıkları eşyalardan oluşan ve 3 gün boyunca farklı mekanlarda olacak sergimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine yakışır bir etkinlikle, kahraman şehitlerimizi yâd edecek. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 30 Ağustos Cuma günü Delikliçınar Yeni Camii önünde saat 11:00’de açılışını gerçekleştirecekleri “Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi”ne tüm Denizli Halkı’nı davet etti. “Serginin manevi değeri büyük” diyen Başkan Avni Örki, 40’a yakın kahraman şehidin özel eşyasının sergileneceği serginin, ilk gün Delikliçınar Camii önünde, 31 Ağustos Cumartesi günü Forum Çamlık AVM’de, 1 Eylül Pazar günü de Pamukkale’nin doğal güzelliği eşliğinde Kocaçukur’da olacağını belirtti. 

SERGİYE, ŞEHİT YAKINLARI DA KATILACAK

“Milli birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirecek bir sergi hazırladık” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda açacağımız sergimizin, gençlerimize ve çocuklarımıza milli ruh aşılamak amacıyla önemli olduğunu düşünüyoruz. Kahraman şehitlerimizin, devlet büyüklerimizin kişisel eşyalarını sergilendiği sergimize, şehit yakınlarımızda katılacak. Eski Cumhurbaşkanlarımızdan rahmetli Turgut Özal’dan, Denizlimizin değerli valilerinden rahmetli Recep Yazıcıoğlu’na, Şehit öğretmenlerimizden Şenay Aybüke Yalçın’dan, Şehit polislerimizden Fethi Sekin’e kadar kahraman şehit ve devlet büyüklerimizin özel eşyalarının yer alacağı sergimizin anlamı büyük. 30 Ağustos Zaferi’nin ruhuna yakışan bu anlamlı özel sergimiz 3 gün boyunca ilçemizin farklı yerlerinde halkımıza açık olacak. Sergimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

 Pamukkale Belediyesi’nden 30 Ağustos’a Özel Sergi