Pamukkale Belediyesi, toplumun çeşitli kesimleri ile iftar sofralarında buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde PAÜ’lü erkek öğrencilerle kaldıkları yurtta sahurda bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı kız yurtlarında kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı. İftar programına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve eşi Derya Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve 2 bine yakın üniversiteli kız öğrenci katıldı.
Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, “Arkadaşlarımız Pamukkale Belediyesi’ne herhangi bir sebeple başvurmaları durumunda taleplerini geri çevrilmiyor. Yeter ki hizmet edilecek kitle öğrenci olsun onlar için her şeyi elimizde geldiğince yaparız diyen Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gürlesin ve ekibine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Sayın Baskınımızın bizlerle iftar yapmasında dolayı çok mutlu olduk” dedi.

Gürlesin: “Gençlerimizin gönlüne girmek istiyoruz”

“Rahmet ayı, bereket ayı, paylaşım ayı olan bu mübarek ramazan ayında sizlerle bir arada iftar yapmak istedik” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Üniversitesi’nin Pamukkale ilçe sınırları içinde olduğu için üniversiteye yönelik neler yapabiliriz diye sürekli istişarelerde bulunup, sizlerle beraber yürümek istiyoruz. Gençlerimize dokunmak istiyoruz. Gençlerimizin gönlüne girmek istiyoruz. Bu anlamda bizde mübarek ramazan ayında iftar sofrasında sizlerle bir araya gelmek istedik. Rabbim sizlere kolaylıklar ve zihin açıklığı versin. Yeni mezun olacak olan arkadaşlara da hayatta başarılar diliyorum. Allah gönlünüze göre versin. Rabbim bu vatana ve millete en iyi şekilde hizmet etmeyi nasip etsin” diye konuştu. Program sonunda ise Denizli Ulu Cami Müezzini Celalettin Sevimli ve arkadaşları katılanlara ilahi dinletisi yaptı.