Hicri Yılbaşı nedeniyle Pamukkale Belediyesi tarafından aşure hayrı düzenlendi. Pamukkale Üniversite Yerleşkesi'ndeki Külliye Cami’nin önünde Cuma namazı sonrası kurulan standda, 2 bin kişiye aşure dağıtıldı.



Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, etkinlikte vatandaşlara aşureyi bizzat dağıttı.  Her ülkenin kendi gelenek ve göreneklerine sahip çıkması gerektiğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bizler hicri yılbaşının kutlandığı bu günlerde geleneklerimizden biri olan aşure hayrını bu yılda düzenledik.



Pamukkale Belediyesi olarak biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Biz göreve geldiğimiz günden beri bu tür özel günlerde halkımızla birlikte oluyoruz.

Pamukkale Belediyesi olarak Hicri yeni yılın ilk cuması olan bu günde 2 bin vatandaşımıza aşure dağıttık. Önümüzdeki Salı günü ise bunu Delikliçınar Yeni Camii önünde öğle namazından sonra tekrarlayacağız. Bu tür etkinliklerle hizmetlerimizde farklılıkları ortaya koymaya çalışıyoruz. Bizim yaptığımız her etkinlikte bir anlam vardır.  Körü körüne  hiçbir iş yapmıyoruz. Buradan bir kez daha tüm halkımızın hicri yılbaşını kutluyorum” dedi.