HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve tüm belediye çalışanları ve ailelerinin buluştuğu “Pamukkale Belediyesi Aile Buluşması”nda yaptığı konuşmada, “Bugün ortaya çıkan tabloya nazar değmesin. Bu tabloyu oluşturan büyük Pamukkale ailesi olarak bizim başaramayacağımız ve üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olmaz’’ dedi.

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’nin belediyesinde görev yapan  tüm çalışanlar Başkan Avni Örki’nin misafiri olarak “Pamukkale Belediyesi Aile Buluşması” adıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binası bahçesinde düzenlenen iftar öncesi Başkan Örki, çalışanlarla tek tek selamlaştı. Başkan Örki ve ailesinin yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanları ve ailelerinin oluşturduğu tablo görülmeye değerdi. İftara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.

‘’BİZİM BAŞARAMAYACAĞIMIZ, HALLEDEMEYECEĞİMİZ HİÇBİR SORUN YOK’’

İftarda konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ramazan ayınız mübarek olsun. Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde bayrama kavuşmayı her birimize nasip etsin” dedi.  Başkan Örki, “Bizi bu güzel akşamda yalnız bırakmadınız, davetimize icabet ettiniz,  bizlere güç verdiniz, ailemize motivasyon sağladınız, onun için her birinize buraya gelen büyük ailemizin her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Şöyle bir bakınca Allah nazarlardan saklasın diyorum, maşallah rabbim kem gözlerden korusun. Şu tabloyla bizim başaramayacağımız, halledemeyeceğimiz, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Sizlerle birlikte Pamukkale İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi için sonuna kadar gayret edeceğiz. Milletimiz tarafından bizlere yüklenmiş olan sorumluluklara uygun bir şekilde davranacağız. Birlik ve beraberliğimizi artırmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Herkes ama herkes üzerine düşen sorumluluğu bihakkın yerine getirecek. Bundan eminiz. Şimdiye kadar olduğu gibi, şimdiden sonrasında da birlik ve beraberliğimizden taviz vermeyeceğiz. Mutlu insanların yaşadığı bir kent olması için gayret edeceğiz Pamukkale’nin’’ diye konuştu.


‘’O MUTLULUK DALGA DALGA İLÇEMİZİN HER BİR KÖŞESİNE YAYILACAK’’

Pamukkale Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını ifade eden Başkan Avni Örki, “Peki öncelikle mutluluk nereden başlayacak? Ailemizden. Bizim için de Pamukkale Belediyesi personelimiz mutlu oldukça o huzurunu, o mutluluğunu elbette ki dışarıdaki vatandaşlarımıza da yansıtacak. O mutluluk ve huzur dalga dalga ilçemizin her bir köşesine yayılacak. Biz bunun peşinde koşturacağız, bu konuda sizlere güveniyorum. İnşallah bundan sonrasında, önümüzdeki 5 yıl boyunca sizlerle ortak aklı ortaya koyacağız. Birlikte düşünüp, birlikte karar vereceğiz ve verilmiş olan kararları da birlikte uygulayacağız. El birliğiyle Denizlimizin Pamukkale İlçesini tüm Türkiye’ye örnek bir ilçe haline getireceğiz. Büyüklüğüne, şanına, şerefine, şöhretine yakışır bir hale getireceğiz’’ ifadelerini kullandı. Konuşma sonunda Başkan Avni Örki, Denizli Kurumlar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği’nde ikinci olarak dereceye giren sporculara hediye çeki ile ödüllendirdi. Örki, takımı oluşturan Serkan Salınan, Sedat Hız, Hüseyin Batmaz ve Hilmi Efe’ye ödüllerini bizzat teslim etti. Başkan Örki etkinlik sonunda Bölgesel Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla 3. Lig’e yükselme hakkını elde eden Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın yetkilisi Feyyaz Ceşen’i de sahneye davet ederek kutladı. İftar yemeğinde Pamukkale Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ney kursunda yer alan öğrencilerin gösterisi de alkış aldı.

Pamukkale Ailesi İftarda BuluştuPamukkale Ailesi İftarda BuluştuPamukkale Ailesi İftarda Buluştu